Libnet.ro
UNICEF

18:45

Orban, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Negociem si cu parlamentari PSD

Antena3 Antena3,
Orban, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Negociem si cu parlamentari PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declaratmiercuri ca a stabilit un calendar de negocieri privind semnarea motiunii de cenzura. PNL va purta negocieri cu toate formatiunile politice si. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta negocieri cu partidele in urmatoarele doua saptamani, pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni, dupa sedinta conducerii PNL, ca in urmatoarele doua saptamani va avea discutii cu liderii partidelor parlamentare pentru a obtine sustinere pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Credinta mea este ca nu va trece. Nu putem inlocui un guvern cu nimic

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat duminica, la Mamaia, ca are credinta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului nu va trece pentru ca in Parlament sunt oameni de buna.

Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: ,,S-o sprijine pe doamna Dancila

,,Cred ca domnul Orban ori face un joc ascuns pe care nu-l intelegm noi, are vreun blat ceva, ori a .

Tariceanu acuza PNL ca nu vrea sa depuna motiunea de cenzura: Mimeaza ca vor

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca PNL mimeaza ca vrea sa depuna motiune de cenzura impotriva guvernului, ca liberalii au deja numarul necesar de voturi pentru trecerea motiunii si ca presedintelui Klaus Iohannis nu vrea sa o piarda ca adversar politic pe premierul Viorica Dancila.

Un deputat PMP critica dur decizia Guvernului Dancila de a inlocui Prima Casa. Sebastian Moise: Este o lovitura in moalele capului pentru cei care s-au apucat sa construiasca

Deputatul PMP Sebastian Moise critica in termeni duri decizia Guvernului Dancila de a inlocui programul Prima Casa cu un proiect propriu denumit O casa, o familie, acuzand Puterea de lipsa de.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzua: Ce sa semnez? Nu am vazut textul!

PRO Romania asteapta ca premierul Viorica Dancila sa vina sa ceara votul Parlamentului pentru a ramane la guvernare, a declarat miercuri liderul formatiunii, Victor Ponta. Am discutat cu colegii par.

E absurdistan, ii suspectez de rea intentie - Orban, despre rezilierea contractului pe lotul 3 din autostrada Lugoj - Deva

Acel tronson, desi e gata in proportie de 99%, in loc sa impui niste conditii sa faci receptia - cand ai 99% gata tu reziliezi contractul. Domnule, asta e nebunie. Ori e nebunie, ori este rea vointa crasa, a declarat Ludovic Orban la interviurile HotNews. ro, cu referire la rezilierea contractului de pe lotul 3 din autostrada A1 Lugoj - Deva. Compania de Drumuri a reziliat in urma cu o saptamana contractul pe cei 21 de km, desi atat constructorul cat si o parte din societatea civila sustine ca poate fi deschis traficului fara probleme.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )