Libnet.ro
UNICEF

10:02

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Credinta mea este ca nu va trece. Nu putem inlocui un guvern cu nimic

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Credinta mea este ca nu va trece. Nu putem inlocui un guvern cu nimic

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat duminica, la Mamaia, ca are credinta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului nu va trece pentru ca in Parlament sunt oameni de buna. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre rechemarea lui George Maior: Am primit o informare prin posta militara pe care am avizat-o legata de rechemarea ambasadorului din SUA

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD de la Mamaia, ca a primit, in luna mai, o informare legata de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA George Maior.

Viorica Dancila, despre rechemarea lui George Maior din postul de ambasador: O semnam si o trimiteam la Cotroceni...O sa vorbesc cu ministrul Manescu (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca nu a primit niciun document privind rechemarea luiGeorge Maiordin functia de ambasador al Romaniei in SUA, dupa ce in presa s-a vehiculat ca ar exista.

Viorica Dancila: Aceia care au credinta sunt oameni mult mai buni! Eu cred in Dumnezeu

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi, dupa sfintirea Manastirii Taierea Capului Sf. Ioan Botezatoruldin satul Breaza, comuna Lisa, judetul Brasov, ca participa la astfel de.

Theodor Paleologu: Viorica Dancila trebuie sa isi delege atributiile, pentru ca este in campanie electorala. E o chestiune de minima decenta

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, sustine ca Viorica Dancila ar trebui sa isi delege atributiile de premier pentru ca este in campanie electrorala.

Viorica Dancila, huiduita la Constanta. Reactia premierului: Nu acesta este poporul roman

Un grup de protestatari a asteptat-o duminica, pe Viorica Dancila, in fata Complexului Expozitional din Mamaia, unde s-a desfasurat sedinta Organizatiei de Pensionari a.

VIORICA DANCILA: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, vineri, ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un santaj, informeaza Agerpres.

Sondaj IMAS: Klaus Iohannis conduce detasat in cursa pentru alegerile prezidentiale, cu aproape 45%. Viorica Dancila, abia pe locul 5, cu 8,4% Care este situatia la partide

Viorica Dancila s-ar clasa pe locul 5 daca alegerile prezidentiale ar avea loc duminica, cu 8,4% din preferintele electoratului - in usoara crestere fata de luna iulie, arata un sondaj realizat de IMAS in.

Viorica Dancila, sigura pe ea: Nu cred ca motiunea de cenzura va trece. Sunt in Parlament oameni de buna credinta

Premierul Viorica Dancila nu crede ca o motiune de cenzura va trece de votul Parlamentului, spunand ca in Legislativ sunt oameni de buna credinta care vad ca nu exista alta alternativa. Aceasta a spus ca in cazul in care Guvernul va cadea, PSD se va bate din opozitie, relateaza Mediafax.

Viorica Dancila: il voi suna pe presedintele Iohannis pentru a vedea ce crede despre activitatea Guvernului Cum explica premierul numarul ministrilor schimbati si ce spune despre strategia viitoare a PSD

Premierul Viorica Dancila a afirmat vineri seara, la Constanta, ca il va suna pe presedintele Iohannis pentru a-l intreba care este opinia luiin ceea ce priveste activitatea guvernamentala. Am sa-.

Viorica Dancila, noi detalii despre rechemarea lui Maior in tara: Am primit o informare, nu a fost nicio decizie

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Mamaia, ca nu a primit nicio decizie privind rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, ci doar o informare in acest sens, pe care nu a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )