Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, despre OUG date inainte de motiune

România Liberă România Liberă,
Orban, despre OUG date inainte de motiune

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca ordonantele de urgenta adoptate de Guvern marti, cu o. continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu e sigur ca Guvernul Orban va fi demis: Suficiente voturi inseamna ca avem mai mult de 233 Ce spune seful PSD despre eventuale dezertari inainte de motiune (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca opozitia a strans deja suficiente voturi pentru demiterea Guvernului Orban, mai mult de 233, si ca va continua discutiile cu reprezentantii.

Deputat PSD, despre cele 25 OUG date marti de PNL: O varza. A fost testamentul guvernului Orban

Valeriu Steriu a vorbit despre greseala guvernului Orban de a da 25 de ordonante de urgenta in seara premergatoare motiunii de cenzura.

Medicul Tudor Ciuhodaru, despre OUG privind privatizarea din sanatate: Cine are bani traieste, cine nu, moare

Medicul Tudor Ciuhodaru a criticat intentia Guvernului Orban de a da o ordonanta de urgenta prin care s-ar produce privatizarea sanatatii, aratand ca se va ajunge cat de curand la situatia in care supravietuieste doar cel cu bani.

Orban, despre acuzatiile lui Ponta legate de cura de dezalcoolizare: O mojicie si o minciuna nenorocita Nu stau sa ma dezvinovatesc

Premierul demis Ludovic Orban a catalogat drept o mojicie si o minciuna nenorocita atacul lui Victor Ponta, care l-a acuzat ca a fost la cura de dezalcoolizare. Dar sa spuna unde am fost, la ce clinica de dezalcoolizare am fost, daca vrea sa il mai creada cineva, a declarat Orban, miercuri seara, la Digi 24.

Orban, despre poza alaturi cu Dragnea, in geaca PSD: Eu n-am iesit cu geaca rosie pentru ca mi-ar fi fost rusine toata viata sa port geaca rosie

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit miercuri, in timpul dezbaterii pentru motiunea de cenzura din Parlament, povestea fotografiilor in care acesta apare alaturi de Liviu Dragnea facand schimb de gecile care aveau culorile partidelor din care faceau parte.

Orban, despre modificarile propuse de Predoiu care ar crea o super-imunitate pentru magistrati: inca suntem departe de forma finala Asteptam opiniile celor din sistem

Proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei speciale, contestat de o parte a magistratilor pe motiv ca ar consolida un soi de impunitate larga pentru magistrati prin doua propuneri de modificare a Legilor 303 si 317, este departe de forma finala, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre activitatea Guvernului pe care il conduce, la frumoasa varsta de 3 luni: Absolut impresionat

Premierul Ludovic Orban a calificat marti drept absolut impresionant ritmul de indeplinire a angajamentelor asumate de Guvernul pe care il conduce, la implinirea frumoasei varste de 3 luni.

PSD, DESPRE OUG PRIVIND REFORMA IN SANATATE Propaganda PNL vrea sa justifice privatizarea mascata a sanatatii.

PSD critica din nou Guvernul in legatura cu OUG privind reforma in sanatate, sustinand ca, prin afirmatia conform careia pacientii nu vor plati nimic indiferent daca se trateaza intr-un spital de stat sau privat, propaganda PNL vrea sa justifice privatizarea mascata a sanatatii.

MS, despre OUG privind reforma in sanatate: Pacientii nu vor plati nimic daca vor alege sa se trateze intr-un spital privat

Pacientii nu vor plati nimic daca vor alege sa se trateze intr-un spital privat sau intr-unul de stat iar numarul vietilor salvate va fi in crestere, iar pacientii in stare critica vor avea sansa sa beneficieze mai repede de interventiile de care au nevoie in cel mai apropiat spital, fie ca e de stat sau privat, precizeaza Ministerul Sanatatii, referitor la OUG privind reforma in sanatate adoptata de Guvern marti seara si criticata de opozitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )