Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, despre pensiile militarilor: Este o balbaiala inimaginabila. Bolojan: PSD a mintit prin omisiune

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre pensiile militarilor: Este o balbaiala inimaginabila. Bolojan: PSD a mintit prin omisiune

Liderii PNL au criticat luni intentia Guvernului de a plafona pensiile speciale, Ludovic orban declarand ca Executivul da dovada de o balbaiala inimaginabila, in vreme ce Ilie Bolojan ii acuza pe social-democrati ca au mintit prin omisiune, deoarece in campania electorala nu au vorbit despre acest subiect, transmite News. ro. Bolojan insa sustine ca ar trebui reduse cat mai mult categoriile celor care beneficiaza de pensii speciale. continuă pe Hotnews

Tariceanu, declaratie despre pensiile militarilor: E o anomalie. Pensiile ajung sa fie mai mari decat salariile

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a afirmat, dupa sedinta coalitiei de luni, ca in acest moment este necesara modificarea legii pensiilor speciale deoarece se ajunge la o anomalie in care pe.

VIDEO. Ministrii Cabinetului Tudose au dat din nou socoteala coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile militarilor: Asa cum functioneaza astazi, Legea reprezinta o anomalie. Sa fie clar, nu se micsoreaza nicio pensie!

Liderii coalitiei de guvernare PSD - ALDE vor discuta, luni, de la ora 12. 00, despre modificarea Legii pensiilor militare, subiect asupra caruia ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a insistat ca este necesar sa se aduca anumite corectii.

Razboi intre premierul Tudose si Lia Olguta Vasilescu, pe pensiile militarilor. Miza: 5 miliarde de lei. De ce se teme ministrul Muncii |ANALIZA

La nivelul Executivului se pregateste o ordonanta de urgenta prin care pensiile din Politia, Armata si servicii secrete ar putea sa scada. in 2016, Romania a alocat 5,4 miliarde de lei pentru a plati pensiile militarilor.

Ovidiu Raetchi: Daca Tutuianu si Tudose taie pensiile militarilor, atunci trebuie sa demisioneze

Vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor , Ovidiu Raetchi PNL), a afirmat ca daca premierul Mihai Tudose si ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, vor taia pensiile militare de stat prin ordonanta de urgenta, saptamana viitoare, asa cum se vehiculeaza in spatiul public, atunci trebuie sa demisioneze.

Daca Tutuianu si Tudose taie pensiile militarilor, atunci trebuie sa demisioneze

Vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor , Ovidiu Raetchi PNL), a afirmat ca daca premierul Mihai Tudose si ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, vor taia pensiile militare de stat prin ordonanta de urgenta, saptamana viitoare, asa cum se vehiculeaza in spatiul public, atunci trebuie sa demisioneze, potrivit unui comunicat de presa.

Adrian Tutuianu, despre pensiile militare: Se vor face corectiile necesare la pensiile care ajung pana la 35.000 de lei pe luna

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat duminica, la Romania TV, ca algoritmul de calcul al pensiilor militare nu se va schimba, dar exista discutii la nivelul Guvernului pentru a se face corectiile necesare la pensiile extrem de mari din sistem, care ajung pana la 35. 000 lei pe luna, ceea ce nu este o normalitate.

Ionut Dumitru (Consiliul Fiscal) despre pensiile speciale : Intentia Guvernului e corecta, poate indrepta o situatie aberanta

Intentia Guvernului de a schimba modul de calculare a pensiilor speciale este una corecta, declara la RFI presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru.

Orban, despre plata contributiilor sociale de catre angajat: E o smecherie fiscala. Nu stii pe cine sa mai crezi din Guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca masura transferului platii contributiilor sociale catre angajat este o improvizatie si o smecherie fiscala, spunand ca aceasta masura ar putea, de fapt, sa duca la scaderea salariului net in sectorul public.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3231 seconds )