Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ionut Dumitru (Consiliul Fiscal) despre pensiile speciale : Intentia Guvernului e corecta, poate indrepta o situatie aberanta

Hotnews Hotnews,
 Ionut Dumitru (Consiliul Fiscal) despre pensiile speciale : Intentia Guvernului e corecta, poate indrepta o situatie aberanta

Intentia Guvernului de a schimba modul de calculare a pensiilor speciale este una corecta, declara la RFI presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru. continuă pe Hotnews

Premierul Tudose, despre pensiile speciale: Nu o sa dam nicio Ordonanta peste noapte

Premierul Mihai Tudose declarat, luni, ca Guvernul nu va da peste noapte o Ordonanta in cazul pensiilor speciale. Nu o sa dam nicio Ordonanta peste noapte, v-o spun cu toata.

Orban, despre pensiile militarilor: Este o balbaiala inimaginabila. Bolojan: PSD a mintit prin omisiune

Liderii PNL au criticat luni intentia Guvernului de a plafona pensiile speciale, Ludovic orban declarand ca Executivul da dovada de o balbaiala inimaginabila, in vreme ce Ilie Bolojan ii acuza pe social-democrati ca au mintit prin omisiune, deoarece in campania electorala nu au vorbit despre acest subiect, transmite News. ro. Bolojan insa sustine ca ar trebui reduse cat mai mult categoriile celor care beneficiaza de pensii speciale.

Guvernul a pregatit proiectul de OUG care blocheaza pensiile speciale

Guvernul Tudose a pregatit deja proiectul Ordonantei de Urgenta care reglementeaza pensiile speciale, informeaza profit. ro. Anterior, Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Executivul va da o.

Document. Ordonanta de urgenta care taie pensiile speciale afecteaza militari, judecatori si diplomati

Ordonanta de urgenta care reglementeaza pensiile speciale, proiect pregatit de Ministerul Muncii, aplica o baza de calcul a pensiilor de 65% din salariu, nu 80%, cat este in prezent, arata draftul obtinut de profit. ro. Ordonanta de urgenta nu se va aplica persoanelor care au iesit la pensie deja, ci va produce efecte abia din momentul intrarii in vigoare. Ordonanta se aplica militarilor, judecatorilor, diplomatilor si functionarilor speciali.

E un furt generat tot de PSD! Basescu: Pensiile speciale sunt din contributiile celorlalti pensionari, nu vin din cer!

Decizia PSD si ALDE de a taia din pensiile speciale nu face decat sa curmeze din furtul generat tot de PSD si ALDE, in 2015, a declarat Traian Basescu. Fostul presedinte sustine ca numerosi generali.

Carmen Dan spune ca OUG privind pensiile speciale va intra in sedinta de guvern de miercuri:Inteleg ca nu se umbla la varsta de pensionare / Cei care indeplinesc acum conditiile pot opta sa iasa din sistem pana pe 15 septembrie

Ordonanta de urgenta privind pensiile speciale va intra in sedinta de guvern de miercuri, a declarat luni ministrul de interne Carmen Dan.

Tariceanu, declaratie despre pensiile militarilor: E o anomalie. Pensiile ajung sa fie mai mari decat salariile

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a afirmat, dupa sedinta coalitiei de luni, ca in acest moment este necesara modificarea legii pensiilor speciale deoarece se ajunge la o anomalie in care pe.

Ordonanta de Urgenta privind pensiile militare si pensiile speciale. Detalii in exclusivitate

Radu Tudor a prezentat in exclusivitate la emisiunea Punctul de intalnire, detalii din Ordonanta de Urgenta ce priveste pensiile militare si pensiile speciale. Radu Tudor a sustinut ca.

Olguta Vasilescu: Pensiile speciale nu vor mai fi actualizate cu salariile aflate in plata. Indemnizatia de crestere a copilului va fi plafonata

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca Guvernul va da o ordonanta saptamana viitoare prin care pensiile care nu se bazeaza pe principiul contributivitatii nu vor mai fi indexate in functie de salariile celor aflati in activitate, ci doar cu rata inflatiei. De asemena, indemnizatiile de crestere a copiilor vor fi plafonate la maximum 1. 800 de euro pe luna.

Liviu Dragnea: Impactul bugetar pe pensiile speciale poate ajunge la 15 miliarde

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca in sedinta coalitiei au fost asumate trei principii de modificare a legii pensiilor speciale pentru militari, astfel incat sumele aflate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )