Libnet.ro
UNICEF

16:00

ORBAN DESPRE PROIECTUL DE BUGET: Cifrele sunt puse din burta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN DESPRE PROIECTUL DE BUGET: Cifrele sunt puse din burta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca cifrele din proiectul de buget pentru 2019 sunt puse din burta, rata inflatiei propusa de 2,8 la suta fiind science fiction, iar cursul leu - euro estimat la 4,67 lei fiind o minicuna gogonata. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, despre proiectul de buget pe 2019: E science-fiction. Guvernul a jefuit comunitatile locale: taie peste 4,5 miliarde din banii primariilor

Liderul PNL Ludovic Orban critica proiectul de buget publicat de Ministerul de Finante. Guvernul minte ca aloca cele mai mari sume pentru autoritatile locale: in realitate, taie peste 4,5 miliarde din banii comunitatilor locale, sustine liderul PNL.

ORBAN: Investitiile din energie sunt puse sub semnul intrebarii

Toate investitiile din domeniul energiei sunt puse, in prezent, sub semnul intrebarii, ca urmare a prevederilor OUG 114/2018.

Gabriela Firea, despre proiectul de buget: Primaria Capitalei pierde bani. Asteptam de la doamna prim-ministru o reactie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, miercuri, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila, ca, prin proiectul de buget, municipalitatea bucuresteana pierde 80 milioane de euro si a.

ORBAN DESPRE BUGETUL PE 2019: Nu are baze solide si este construit pe nisip

Proiectul de buget pe 2019 nu are baze solide si este construit pe nisip, dupa cum arata datele prezentate pana-n prezent referitoare la constructia bugetara, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa.

Buget 2019 Exprimari caraghioase din proiectul de bugetl pe 2019

Bugetul de stat este insotit de un document in care unele formulari si idei atrag atentia. Acestea arata, de altfel, si modul in care gandesc autoritatile: de la Romania care se afla in topul economiilor UE, la riscuri pozitive. Mai mult, isi asuma succese care nu sunt ale lor.

ORBAN, DESPRE DEMERSUL MINISTRULUI APARARII: A pus in pericol buna functionare a Armatei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri ca nu comenteaza deciziile instantelor, dar a tinut sa precizeze ca demersul ministrului Apararii a fost iresponsabil si a pus in pericol buna functionare a Armatei Romane.

DOCUMENT/ Buget 2019 Principalele cifre din bugetul pe anul acesta. Bugete mult mai mici la Ministerul pentru Mediul de afaceri si la Comunicatii

In anul 2019 deficitul bugetar cash) este estimat la 2,55% din PIB, in timp ce deficitul ESA este de 2,57% din PIB, cu incadrare in tinta de deficit bugetar de sub 3% din PIB, potrivit Tratatului de la Maastricht, potrivit unui document al Ministerului Finantelor Publice MFP). Veniturile bugetului general consolidat proiectate pentru 2019 sunt estimate la 341,4 miliarde de lei, respectiv 33,4% din PIB. Cele mai mari venituri sunt inregistrate la contributiile de asigurari sociale, 11,5%, TVA, 6,8 %, accize 3%, impozit pe salarii si pe venit 2,3 % din PIB. Cheltuielile bugetului general consolidat pentru anul 2019 sunt estimate la 367,5 miliarde lei, ceea ce reprezinta 35,9% din PIB.

ORBAN, DESPRE AFIRMATIILE LUI BADULESCU PRIVIND PROTESTELE: PSD are ceva de ascuns

PSD are ceva de ascuns, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, facand referire la faptul ca viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a recunoscut ca a mintit procurorii in legatura cu protestul din 10 august 2018, liberalul fiind de parere ca atunci ''Jandarmeria nu a intervenit de capul ei '', ci a executat un ordin politic.

Buget 2019 Exprimari caraghioase din bugetul pe anul acesta

Bugetul de stat este insotit de un document in care unele formulari si idei atrag atentia. Acestea arata, de altfel, si modul in care gandesc autoritatile: de la Romania care se afla in topul economiilor UE, la riscuri pozitive. Mai mult, isi asuma succese care nu sunt ale lor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )