Libnet.ro
UNICEF

15:00

ORBAN: Dupa alegeri urmeaza patru ani de pace politica si oportunitati pe care nu le-am intalnit in istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Dupa alegeri urmeaza patru ani de pace politica si oportunitati pe care nu le-am intalnit in istorie

Premierul Ludovic Orban afirma ca, dupa alegerile parlamentare, vor urma patru ani de pace politica si oportunitati pe care Romania nu le-a mai avut in istorie, aceasta fiind, in opinia sa, o sansa pentru romani sa devina un fel de tigrii ai Europei Centrale si de Est, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Dupa alegeri vor urma patru ani de pace politica Va fi o perioada in care Romania va avea oportunitati

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei de sambata, la Arad, ca urmatorii patru ani vor aduce pentru Romania o perioada de pace politica. Totodata, el a discutat si despre oportunitatile pe care.

Scenariul lui Orban dupa parlamentare: Romania va avea oportunitati cu care nu s-a mai intalnit in istorie. Vom deveni un fel de tigri ai Europei de Est

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, ca dupa alegerile parlamentare, vor urma patru ani de pace politica precum si oportunitati pe care Romania nu le-a mai avut n istorie. Totodata, premierul e de parere ca tara noastra poate devine un fel de tigri ai Europei Centrale si de Est.

GABRIELA FIREA: in ultimii patru ani s-au schimbat 270 de km din reteaua de termoficare

Primarul general in functie, Gabriela Firea, respinge acuzatiile edilului general ales, Nicusor Dan, legate de faptul ca in ultimii patru ani ar fi fost inlocuiti doar 680 de metri din reteaua de termoficare si ca nu ar fi asigurate stocuri de materiale in vederea reparatiilor pentru iarna care urmeaza, potrivit News. ro.

PSD ii acuza pe liberali ca ar pregati majorarea TVA dupa alegeri

PSD acuza ca PNL amana proiectul legii bugetului pana dupa alegeri pentru a ascunde faptul ca pregateste majorarea TVA, masura care s-ar reflecta in proiect.

Ionut Mosteanu: Sa fie foarte clar - USR-PLUS vrea sa dea premierul dupa alegeri. Dacian Ciolos, mai potrivit decat Orban

USR-PLUS intra in alegerile parlamentare cu dorinta de a da premierul in viitorul Guvern si nimeni nu are un cec in alb din partea aliantei, afirma deputatul USR Ionut Mosteanu, spunand ca Dacian Ciolos ar fi omul mai mult decat potrivit pentru a conduce viitorul Guvern. intrebat daca Dacian Ciolos este mai potrivit decat Ludovic Orban pentru un viitor guvern, Mosteanu a raspuns: Bineinteles.

ORBAN: Dupa cum arata rezultatele, nu exista alta posibilitate decat ca USR a votat pentru Iordache

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a criticat azi alegerea deputatului PSD Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, sustinand ca, dupa cum arata rezultatele, nu exista alta posibilitate decat aceea ca social-democratul a fost votat de USR, relateaza Agerpres.

Deputatul care a schimbat patru partide in patru ani. Cum a ajuns pe listele PNL Dambovita, desi e din Salaj

La alegerile parlamentare de acum patru ani, salajeanul Liviu Balint a castigat un fotoliu de deputat, desi a primit doar 3,55% din voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )