Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban: Dupa alegeri vor urma patru ani de pace politica Va fi o perioada in care Romania va avea oportunitati

B1 B1,
Ludovic Orban: Dupa alegeri vor urma patru ani de pace politica Va fi o perioada in care Romania va avea oportunitati

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei de sambata, la Arad, ca urmatorii patru ani vor aduce pentru Romania o perioada de pace politica. Totodata, el a discutat si despre oportunitatile pe care. continuă pe B1

ORBAN: Dupa alegeri urmeaza patru ani de pace politica si oportunitati pe care nu le-am intalnit in istorie

Premierul Ludovic Orban afirma ca, dupa alegerile parlamentare, vor urma patru ani de pace politica si oportunitati pe care Romania nu le-a mai avut in istorie, aceasta fiind, in opinia sa, o sansa pentru romani sa devina un fel de tigrii ai Europei Centrale si de Est, conform Agerpres.

Scenariul lui Orban dupa parlamentare: Romania va avea oportunitati cu care nu s-a mai intalnit in istorie. Vom deveni un fel de tigri ai Europei de Est

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, ca dupa alegerile parlamentare, vor urma patru ani de pace politica precum si oportunitati pe care Romania nu le-a mai avut n istorie. Totodata, premierul e de parere ca tara noastra poate devine un fel de tigri ai Europei Centrale si de Est.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Ludovic Orban: Sa ramana scris! Premierul va fi de la PSD

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a transmis un mesaj premierului Ludovic Orban, dupa ce acesta din urma a declarat, astazi, ca premierul va fi desemnat de partidul care castiga alegerile.

TRAIAN BERBECEANU ASTEAPTA DECIZIA GUVERNULUI Premierul Ludovic Orban, decis sa numeasca un om hotarat in functia de prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu ar urma sa fie numit, in sedinta de guvern de astazi, in functia de prefect al Capitalei, conform declaratiilor oferite, ieri, de prim-ministrul Ludovic Orban, dupa vizita efectuata la uzina Dacia Renault.

Ludovic Orban: Majoritatea PSD si cei care au votat cu Iordache dispretuiesc opinia publica si isi bat joc de romani Victoria in alegerile parlamentare, cea mai importanta. Scrutinul nu reprezinta un risc suplimentar de raspandire a virusului

Premierul Ludovic Orban este de parere ca alegerile parlamentare nu vor reprezenta un risc suplimentare de raspandire a COVID-19 daca sunt respectate regulile stabilite de autoritati atat pentru desfasurarea ca.

LUDOVIC ORBAN: Vom face complementar un PNDL 3, dupa ce se termina sau se apropie de final lucrarile la PNDL 1 si 2

Programele PNDL 1 si 2 vor continua, iar dupa stabilirea proiectelor de investitii locale ce ar urma sa fie finantate cu bani europeni prin exercitiul financiar 2021-2027, dar si prin Programul National de Rezilienta si Recuperare, se va implementa, complementar, PNDL 3, a anuntat astazi, la Suceava, prim-ministrul Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu, dupa ce Ludovic Orban a declarat ca premierul e desemnat de partidul care castiga alegerile: Asa este! Iar premierul va fi de la PSD! PNL va ramane cu traseistii, impostorii si penalii

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a comentat o declaratie facuta sambata la Timis de Ludovic Orban, care afirmase ca premierul este desemnat de partidul care castiga alegerile. Asa este! Iar.

Ludovic Orban nu renunta la alegerile parlamentare nici dupa numarul mare de imbolnaviri: Democratia inseamna alegeri!

Intrebat daca, in cazul in care numarul cazurilor de coronavirus va creste in continuare, ar putea lua in calcul amanarea alegerilor parlamentare, Ludovic Orban a declarat ca aceste alegeri nu cresc riscul infectarilor, astfel incat nu este cazul sa ia o astfel de decizie.

Gabriela Firea, avertisment dur catre Ludovic Orban: Macar in ceasul al doisprezecelea intelegeti ca interesul primordial al romanilor este sanatatea!

Gabriela Firea a declansat un nou atac la adresa premierului si a autoritatilor, dupa ce situatia pandemiei de COVID-19 pare sa fie scapata de sub control. in urma tuturor balbelor transmise in contextul intrarii Capitalei in scenariul rosu, fostul primar avertizeaza bucurestenii ca vor plati pentru incompetenta de care da dovada conducerea actuala. Ce ii .

Ionut Mosteanu: Sa fie foarte clar - USR-PLUS vrea sa dea premierul dupa alegeri. Dacian Ciolos, mai potrivit decat Orban

USR-PLUS intra in alegerile parlamentare cu dorinta de a da premierul in viitorul Guvern si nimeni nu are un cec in alb din partea aliantei, afirma deputatul USR Ionut Mosteanu, spunand ca Dacian Ciolos ar fi omul mai mult decat potrivit pentru a conduce viitorul Guvern. intrebat daca Dacian Ciolos este mai potrivit decat Ludovic Orban pentru un viitor guvern, Mosteanu a raspuns: Bineinteles.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )