Libnet.ro
UNICEF

18:15

Anunt de ultima ora! Cum ii va afecta pe bucuresteni falimentul RADET

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora! Cum ii va afecta pe bucuresteni falimentul RADET

Falimentul RADET ii poate afecta pe bucuresteni in cazul in care Primaria Capitalei, ANRE si Guvernul Romaniei nu intervin de urgenta. Legislatia in vigoare este interpretabila si poate face ca locuitorii din Bucuresti sa ramana fara apa calda si caldura, insa primarul general al Capitalei ii asigura ca acest lucru nu se va intampla. Falimentul . continuă pe Playtech

ANM, anunt de ultima ora! Cand vine, de fapt, iarna. Cum se schimba vremea, dupa temperaturile anormale din aceasta perioada

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca vremea se va schimba. Iata la ce trebuie sa ne asteptam de la jumatatea lunii acesteia, dupa temperaturile anormale de care am avut parte! ANM, anunt de ultima ora! Cand vine iarna? Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca nu mai este .

Anunt de ultima ora despre pensii! Ce s-a aflat, dupa ce au fost verifcate dosare in toata tara: Sistemul a nenorocit multa lume

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii face ultimele declaratii dupa verificarea sistemelor de pensii realizate in urma unui control neasteptat la Casa de Pensii din sectorul 6 al Capitalei. Ce a constatat ministrul la fata locului? in urma unei vizite neasteptate la Casa de Pensii a sectorului 6 din Bucuresti, Violeta Alexandru, Ministrul Muncii s-a declarat frapata .

Ultima ora! RADET intra in faliment. Magistratii tocmai au facut anuntul

RADET intra in faliment! Este decizia definitiva data, marti, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Cu putin timp inainte ca judecatorii sa se pronunte in acest dosar, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a asigurat pe bucuresteni ca vor avea apa calda si caldura in aceast iarna. RADET intra in faliment! Curtea de Apel Bucuresti .

Guvernul PNL ia masuri de urgenta dupa falimentul RADET

GuvernulPNLia masuri de urgenta dupa falimentul RADET si o acuza de incompetenta pe Gabriela Firea, primar general al Bucurestiului. Ministrul Economiei si Energiei,Virgil Popescu, a.

Curtea de Apel Bucuresti a decis falimentul RADET Gabriela Firea: Bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura

Curtea de Apel Bucuresti a decis luni falimentul RADET, respingand recursul facut de Primaria Capitalei. Sentinta este definitiva. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, da asigurari ca bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura, iar activitatea Regiei va fi preluata de Compania Municipala Termoenergetica.

Ultima ora! Baietelul disparut din Pecineaga a fost gasit mort. Ce au descoperit anchetatorii

Baietelul disparut saptamana trecuta din Pecineaga, judetul Constanta, a fost gasit mort, vineri, intr-un bazin. Ce au descoperit anchetatorii? Baiatul disparut din Pecineaga a fost gasit mort Copilul din localitatea Pecineaga, judetul Constanta, cautat de oamenii legii de cateva zile a fost gasit mort, vineri. Baiatul, in varsta de 8 ani, care a disparut sambata .

Falimentul RADET. Ce trebuie sa faca autoritatile inainte de venirea iernii cu iz siberian

Pentru 1,2 milioane de bucuresteni, cei racordati la RADET, intrarea regiei in faliment anunta o iarna cu iz siberian. Deja avariile se tin lant, iar perspectivele sunt dintre cele mai pesimiste.

ANALIZA: Prin falimentul RADET nu se pune problema sistarii furnizarii agentului termic pentru Capitala

Prin constatarea falimentului RADET, nu se pune problema sistarii furnizarii agentului termic pentru Capitala, spun analistii Frames, intr-o analiza privind efectele falimentului regiei, care arata ca Elcen va urma sa incheie un nou contract pentru vanzarea de energie termica direct cu Primaria Municipiului Bucuresti, care va trebui sa isi asume aceasta activitate, cel mai probabil prin intermediul companiei municipale Termoenergetica, care va prelua patrimoniul si activitatea RADET.

Orban, dupa falimentul RADET: Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul.

Orban, despre falimentul RADET: Bucurestenii sa nu fie afectati. Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul Economiei sa mearga la ELCEN si sa ia legatura cu autoritatile locale astfel incat bucurestenii sa nu fie afectati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )