Libnet.ro
UNICEF

00:06

ORBAN: Dupa numararea voturilor si calcularea mandatelor, se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Dupa numararea voturilor si calcularea mandatelor, se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat ca se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Rezultate partiale alegeri parlamentare 2020 BEC: PSD pe primul loc, urmat la patru procente de PNL PMP nu a facut pragul dupa numararea voturilor din 99% dintre sectii

PSD ramane pe primul loc la alegerile parlamentare dupa centralizarea voturilor in peste 99% din sectiile de votare, avand un procent in jurul a 29% la Camera Deputatilor si Senat. PNL il urmeaza in clasament cu un procent in jur de 25% si USRPLUS cu 15%. in acest moment, PMP nu intra in parlament. INTERACTIV Cum s-a schimbat harta Romaniei politice in patru ani - Alegerile 2020 vs Alegerile 2016 .

Alegeri parlamentare 2020 - PNL conduce, in judetul Constanta, dupa numararea voturilor de la 443 de sectii de votare din 559

Partidul National Liberal conduce in judetul Constanta, dupa numararea voturilor de la 443 de sectii de votare din cele 559, iar pe locul doi se afla Partidul Social Democrat, care a obtinut cu aproximativ 3. 000 de voturi mai putin.

REZULTATE PARTIALE dupa numararea voturilor in 99% din sectiile de votare

Conform datelor BEC, dupa numararea voturilor in 99% din sectiile de votare, PSD ocupa prima pozitie, urmata de PNL si USR PLUS. Marea surpriza a acestor alegeri o constituie prezenta partidului AUR pe pozitia a patra. PMP si Pro Romania au sub 5%.

Presedintele PNL Timis, Alin Nica: Veti vedea ca dupa numararea voturilor lucrurile se vor mai schimba

Presedintele interimar al PNL Timis, Alin Nica, a declarat dupa afisarea exit poll-urilor ca PNL va fi castigatorul alegerilor generale, iar majoritatea se va forma in jurul PNL pentru ca PSD nu are cu cine sa se alieze.

Ludovic Orban: Se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD

Fostul premier, Ludovic Orban, a declarat ca se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD, acesta fiind obiectivul final al Partidului National Liberal.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Rezultate partiale dupa numararea a 95% din voturi

Dupa numararea a peste 95 la suta din voturi, adica a peste 5 milioane de voturi, PSD conduce, urmat de PNL si USR-PLUS.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Rezultate partiale dupa numararea a peste 95% din voturi

Rezultatele partiale provizorii dupa numararea a aproximativ 95% din voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminica releva ca PSD conduce, urmat de PNL si USR-PLUS.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Rezultate partiale dupa numararea a peste 50% din voturi

Rezultatele partiale provizorii dupa numararea a aproximativ 50% din voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminica releva ca PSD se mentine pe primul loc atat la Camera deputatilor, cat si la Senat, fiind urmat de PNL, iar AUR are procente mai mari decat cele din exit-poll, apropiindu-se la Alianta USR-PLUS. La acest moment, Pro Romania si PMP se situeaza sub pragul electoral de 5%.

Rezultate partiale alegeri parlamentare 2020, dupa numararea a 96% din voturi: PSD pe primul loc, urmat de PNL si USR-PLUS

Rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare 2020 agregate de Code for Romania pe baza datelor BEC plaseaza PSD pe primul loc dupa numararea a jumatate dintre voturi. Situatia la ora 8. 00, dupa centralizarea provizorie a 96% din voturi.

Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri. Primeste o noua lovitura

Marti, Ion Cristoiu a vorbit despre schimbarile din interiorul PNL dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Potrivit jurnalistului, demisia lui Ludovic Orban de la sefia Guvernului va declansa batalii interne pentru sefia PNL. Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri Potrivit publicistului, schimbarile rapide care au avut loc pe scena politica dupa .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )