Libnet.ro
UNICEF

13:30

Orban nu exclude varianta modificarii OUG 114 prin asumarea raspunderii Guvernului

România Liberă România Liberă,
Orban nu exclude varianta modificarii OUG 114 prin asumarea raspunderii Guvernului

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca se pregatesc modificari la OUG 114, care vor fi adoptate prin a. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Vrem sa facem corectii la OUG 114, care e un act criminal Bugetul pe 2020 va fi dificil de facut

Vrem sa facem corectii la OUG 114, care e un act criminal. Vrem sa anulam toate taxele tampite; pe sistemul bancar, pe sistemul energetic. Cumparam gazul si energia electrica la pret aproape dublu fata de pretul la care e cumparata energia in Germania. Cum sa fii competitiv in asemenea conditii? Aici au adus reglementarile si politicile statului monopolist in domeniul energiei, a spus miercuri premierul Ludovic Orban la conferinta cu tema Buget si fiscalitate 2020: dinspre politica oficiala spre mediul de afaceri. El s-a referit copios la masurile mincinoase si perfide care au fost introduse in sistemul fiscal.

Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea pentru corectiile necesare la OUG 114: Daca nu va exista o majoritate in Parlament sau timpul necesar (VIDEO)

Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea pentru o serie de corectii la OUG 114, a anuntat miercuri premierul, care a catalogat actul normativ introdus in guvernarea PSD-ALDE drept unul.

Ce se va intampla cu OUG 114. Anuntul lui Ludovic Orban: E un act normativ criminal care creeaza probleme grave in toate domeniile

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca guvernul va incerca sa corecteze Ordonanta 114. Potrivit lui Orban, Guvernul va incerca sa realizeze corectii la Ordonanta 114, care este un act normativ.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )