Libnet.ro
UNICEF

18:00

Orban: Guvernul si-a facut datoria cu varf si indesat. Nu exista niciun motiv pentru o motiune de cenzura. Arata iresponsabilitatea PSD

Hotnews Hotnews,
 Orban: Guvernul si-a facut datoria cu varf si indesat. Nu exista niciun motiv pentru o motiune de cenzura. Arata iresponsabilitatea PSD

Nu exista niciun motiv pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului, deoarece acesta si-a facut datoria cu varf si indesat, iar un asemenea demers ar arata iresponsabilitatea PSD, a declarat sambata premierul Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura promisa de PSD: Arata iresponsabilitatea acestui partid. Guvernul si-a facut datoria fata de Romania cu varf si indesat, iar PNL e gata sa castige si localele, si generalele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca motiunea de cenzura promisa de PSD arata iresponsabilitatea acestui partid. PNL, spune prim-ministrul, este pregatit sa castige alegerile locale si parlamentare, du.

Scandal pe scena politica. Ludovic Orban ar putea fi dat afara din Guvern! Prima sa reactie

Ludovic Orban acuza Partidul Social Democrat de iresponsabilitate in ceea ce priveste depunerea motiunii de cenzura. Potrivit premierului, Guvernul si-a facut datoria cu varf si indesat.

ORBAN: Guvernul isi doreste un parteneriat cu mediul de afaceri in scopul dinamizarii economiei

Guvernul isi doreste un parteneriat cu mediul de afaceri, cu investitorii romani si straini, in scopul dinamizarii economiei si ridicarii, cu adevarat, a nivelului de viata al romanilor, a declarat azi prim-ministrul Ludovic Orban, conform Agerpres.

Mihai Tudose, ironii la adresa echipei Orban: Guvernul are o imagine de mamaliga care latra

Fostul premier Mihai Tudose a afirmat ca Guvernul are o imagine de mamaliga care latra. El comenteaza noile masure care vor fi aprobate de Executiv privind limitarea raspandirii coronavirusului si anume inchiderea teraselor si centrelor de jocuri de noroc dupa ora 23. 00, purtarea obligatorie a mastii in spatii deschise in anumite zone de risc sau distantarea pe plaja.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )