Libnet.ro
UNICEF

14:00

Orban: Am incredere ca putem reusi investirea din prima, dar exista si posibilitatea anticipatelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orban: Am incredere ca putem reusi investirea din prima, dar exista si posibilitatea anticipatelor

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a admis ca exista posibilitatea ca nici primul, nici al doilea Guvern propus sa nu fie sustinut de Parlament, context in care ar exista posibilitatea alegerilor anticipate. continuă pe Wall-Street Ro

Orban: Am incredere ca putem reusi investirea din prima, dar exista si posibilitatea anticipatelor

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. in conditiile in care partenerii care au fost alaturi de noi la motiunea de cenzura vor merge pana la capat, sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima, a spus, duminica, Ludovic Orban, reclamand ca este stare de necesitate.

Planul lui Orban in cazul in care nu reuseste investirea Guvernului din prima incercare

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a admis, luni, ca exista posibilitatea ca nici primul, nici al doilea Guvern propus sa nu fie sustinut de Parlament, context in care ar exista posibilitatea.

Florin Citu: Cabinetul Orban va trece din prima de Parlament

Toti se inghesuie sa mearga la guvernare cand e bine, dar nu vrea nimeni cand e greu, declara la RFI vicepresedintele PNL Florin Citu. Liderul senatorilor liberali spune ca ar accepta postul de ministru de Finante, daca i se va propune oficial, pentru ca ar fi o onoare sa faca parte din acest Guvern.

Orban se vede instalat la Palatul Victoria peste 10 zile: Am pregatit o strategie la boicotul PSD, avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea senatorilor si deputatilor PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. Este stare de necesitate, a apreciat liderul liberal. Potrivit estimarilor liberalilor, noul guvern s-ar putea instala la Palatul Victoria peste 10 zile.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )