Libnet.ro
UNICEF

06:30

Planul lui Orban in cazul in care nu reuseste investirea Guvernului din prima incercare

Antena3 Antena3,
Planul lui Orban in cazul in care nu reuseste investirea Guvernului din prima incercare

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a admis, luni, ca exista posibilitatea ca nici primul, nici al doilea Guvern propus sa nu fie sustinut de Parlament, context in care ar exista posibilitatea. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Contez pe sustinerea USR in investirea Guvernului. Nu cred ca un partid de opozitie ar putea contribui la mentinerea la Palatul Victoria a Vioricai Dancila (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, vineri, dupa discutiile cu reprezentantii USR, ca se bazeaza pe sustinerea acestora la votul din Parlament de investire a noului guvern. Cred ca.

Orban, optimist privind investirea guvernului PNL

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat optimist dupa a doua zi a primei runde de negocieri cu partidele parlamentare care au votat motiunea de cenzura a guvernului Dancila. Chiar daca nu a ajuns la un acord cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, Ludovic Orban a afirmat ca el conteaza pe voturile acestei formatiuni politice la investirea cabinetului sau in Parlament.

LUDOVIC ORBAN: Negocierile pentru investirea Guvernului vor continua saptamana viitoare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

Ludovici Orban continua negocierile pentru formarea guvernului

Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern.

LUDOVIC ORBAN: Cei care mentin PSD la putere sunt complici la ilegalitati facute de guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )