Libnet.ro
UNICEF

07:15

Orban:Medicul-erou este tratat in cele mai bune conditii, in Belgia

Adevărul Adevărul,
Orban:Medicul-erou este tratat in cele mai bune conditii, in Belgia

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a cerut astazi, in urma sedintei Centrului National de Coordonare a Interventiei, mai multe controale in spitale pentru a vedeaa in ce massura respecta normele de siguranta. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Medicul ranit a ajuns in Belgia si este ingrijit in cele mai bune conditii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles si este ingrijit in cele mai bune conditii.

Cum se pun, de fapt, gogonelele la murat. Secretul nebanuit al gospodinelor pentru cele mai bune muraturi

Romanii se pregatesc de iarna. Legumele care s-au copt trebuie sa ajunga in camara, asa ca gospodinele fac asta neincetat. Stapanele casei au inceput de mult sa puna la borcane gustul verii, pornind cu zacusca, iar acum cu cel al toamnei, muraturile, de care se vor bucura la iarna. Unele dintre cele mai iubite de .

De unde sa cumperi cele mai bune si mai sanatoase produse naturale romanesti?

Vrei un stil de viata sanatos? O alimentatie lipsita de chimicale? Un trai mai bun? Cu ajutorul produselor romanesti despre care vom vorbi pe larg in randurile urmatoare este simplu sa-ti indeplinesti toate aceste dorinte.

iti schimbi telefonul la pret mic: cele mai bune oferte la cele mai tari telefoane OPPO

Black Friday e cel mai bun moment sa iti schimbi telefonul. Cu aceasta ocazie sunt cateva oferte excelente la telefoane OPPO. Cu preturile de acum sigur gasesti ceva bun pentru urmatorul an.

Victor Armaselu, Samsung Romania, despre Black Friday: Este perioada cu cele mai mari vanzari din an, inclusiv pentru noi

Am vorbit cu Victor Armaselu de la Samsung Romania despre cum cel mai mare eveniment de vanzari a ajuns in Romania sa se intinda pe o luna intreaga, care sunt produsele cele mai cautate in aceasta perioada si ce categorii de produse vor avea reduceri din partea gigantului sud-coreean.

LIVEBLOG Black Friday 2020 - Ne pregatim de vineri 13, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din an si in 2020 are loc pe 13 noiembrie in Romania, desi multe magazine au furat deja startul. Aici vom reuni in cursul zilei de maine cele mai importante reduceri si noutati.

Peste 900 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore in Capitala Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - peste 900 - sunt raportate in continuare in Capitala. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore este deschis de Brasov, Cluj si Hunedoara, care au peste 400 de cazuri.

Declaratie PAS: Dodon recurge la cele mai marsave provocari din setea lui de putere

Partidul Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu, a emis o declaratie in care a comunicat ca Dodon recurge la cele mai marsave provocari din setea lui de putere.

Filme de Craciun in 2020 ce gasesti pe Netflix, HBO GO, plus cele mai urmarite din istorie

Pentru ca nimic nu ne va strica spiritul de sarbatoare si pentru ca din cauza pandemiei de coronavirus, suntem nevoiti sa ne petrecem timpul pe cat posibil acasa, iata o lista cu filme de Craciun in 2020, pe care le putem viziona pe Netflix sau HBO GO. Filme de Craciun in 2020 pe Netflix si .

Si-a dat sotia in judecata ca i-a facut copii urati, iar o tanara parintii pentru ca nu e frumoasa. Cum arata oamenii care au pornit cele mai bizare procese

In categoria motivelor socante pe care le-au auzit judecatorii in viata lor se afla si imaginea unor persoane apropiate care nu era in stantardele altora. Un barbat si-a dat sotia in judecata pentru ca i-a facut copii urati, iar o tanara a ajuns in fata magistratilor cu o problemaaparte parintii ei nu au facut-o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )