Libnet.ro
UNICEF

18:30

Orban, multumit de votul din Diaspora pentru Klaus Iohannis. Discutii de culise privind strategia PNL in turul doi

Antena3 Antena3,
Orban, multumit de votul din Diaspora pentru Klaus Iohannis. Discutii de culise privind strategia PNL in turul doi

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de rezultatul obtinut de presedintele Klaus Iohannis in primul tur al alegerilor prezidentiale, in special de rezultatul din Diaspora. Este un rezultat apropiat. continuă pe Antena3

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

Votul din Diaspora S-A iNCHEIAT. REZULTATE PARTIALE: Klaus Iohannis se claseaza pe primul loc, urmat de Dan Barna si Theodor Paleologu

Votul din diaspora s-a incheiat, luni, la ora 7. 00, ora Romaniei, odata cu inchiderea ultimelor sectii de pe Coasta de Vest a SUA si din Canada. in total, 675. 348 de romani au votat in strainatate, la.

Prima sectie de votare a fost inchisa, oficial. Cum arata votul din diaspora

Romanii din diaspora au avut la dispozitie trei zile pentru a vota: 8,9 si 10 noiembrie, regula care se aplica si in al doilea tur. Prima sectie de votare a fost inchisa, oficial. Cum arata votul? Prima sectie de votare din diaspora a fost inchisa oficial Votul in diaspora pentru alegerile prezidentiale 2019 dureaza, in .

Viorica Dancila anunta ca PSD va contesta votul din diaspora: 2.000 de romani din afara tarii au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Presedintele social-democrat Viorica Dancila a declarat vineri ca PSD va contesta votul din diapora in contextul in care 2. 000 de romani din afara tarii au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor.

Scrisoarea PSD pentru Klaus Iohannis. Presedintele e invitat la dezbaterea cu Viorica Dancila

Scrisoarea pe care o trimite staff-ul de campanie al Vioricai Dancila catre staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis a fost facuta publica. E o scrisoare semnata de Lia Olguta Vasilescu trimisa.

Viorica Dancila, scrisoare pentru Klaus Iohannis, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila s-a hotarat sa ii trimita o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care sa ii ceara in mod oficial o dezbatere electorala inainte de turul II al alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Votul din diaspora este in derulare in mai multe tari

La sectiile de votare din afara Romaniei organizate pentru alegerile prezidentiale au votat vineri pana la 07:00 ora Romaniei 130 de alegatori. Acestia si-au exprimat dreptul de.

Ministerul de Externe, primele masuri dupa votul din Diaspora la prezidentiale

Ministerul de Externe va efectua o analiza imediata a alegerilor din strainatate in primul tur de scrutin, in vederea organizarii celui de-al doilea tur, la finalul lunii. Ministerul Afacerilor Externe va.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Votul din diaspora spulbera toate estimarile. Nimeni nu se astepta!

Numarul romanilor care au votat in strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale a depasit, duminica dimineata, pragul de 300. 000, potrivit datelor Biroului.

Viorica Dancila, scrisoare oficiala pentru Klaus Iohannis. Fostul premier il provoaca pe presedinte la o dezbatere

Viorica Dancila declaratii sediul PSD La urmatoarele alegeri vom avea rezultate mult mai bune. Nu vom vedea schimbari de presedinti de organizatii, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta fiecare j.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )