Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila, scrisoare oficiala pentru Klaus Iohannis. Fostul premier il provoaca pe presedinte la o dezbatere

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, scrisoare oficiala pentru Klaus Iohannis. Fostul premier il provoaca pe presedinte la o dezbatere

Viorica Dancila declaratii sediul PSD La urmatoarele alegeri vom avea rezultate mult mai bune. Nu vom vedea schimbari de presedinti de organizatii, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta fiecare j. continuă pe Antena3

Localitatile din Timis in care Viorica Dancila l-a spulberat pe Klaus Iohannis

In judetul Timis, Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale, cu un scor de 43,8%, peste media de la nivel national. Viorica Dancila s-a plasat in Timis pe locul trei. Totusi, au fost cateva localitati in care candidata PSD l-a spulberat pe Iohannis.

Dan Barna sustine ca e la cateva mii de voturi de Viorica Dancila. Lupta stransa pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a vorbit despre lupta pe care o duce cu Viorica Dancila pentru un loc in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Candidatul USR a precizat ca diferenta dintre cei care vor trece de primul tur va fi de doar cateva mii de voturi si i-a indemnat pe tineri sa mearga la urne. Dan Barna, .

Viorica Dancila, scrisoare pentru Klaus Iohannis, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila s-a hotarat sa ii trimita o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care sa ii ceara in mod oficial o dezbatere electorala inainte de turul II al alegerilor.

Scrisoarea PSD pentru Klaus Iohannis. Presedintele e invitat la dezbaterea cu Viorica Dancila

Scrisoarea pe care o trimite staff-ul de campanie al Vioricai Dancila catre staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis a fost facuta publica. E o scrisoare semnata de Lia Olguta Vasilescu trimisa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila contesta votul pentru turul II

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat vineri, la Targu-Jiu, cu privire la faptul ca au fost inregistrate 2. 000 plicuri cu voturi prin corespondenta.

Orban, multumit de votul din Diaspora pentru Klaus Iohannis. Discutii de culise privind strategia PNL in turul doi

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de rezultatul obtinut de presedintele Klaus Iohannis in primul tur al alegerilor prezidentiale, in special de rezultatul din Diaspora. Este un rezultat apropiat.

Dancila: ii voi trimite o scrisoare lui Iohannis pentru a avea o dezbatere unu la unu. E o obligatie pe care o avem fata de romani

Viorica Dancila a anuntat ca-i va trimite o scrisoare oficiala lui Klaus Iohannis, pentru a-i cere sa participe la o dezbatere pentru turul al doilea al prezidentialelor. il invit pe candidatul Klaus.

Dancila, despre o dezbatere cu Iohannis pentru turul al doilea: Azi, maine o sa ii trimit o scrisoare oficiala Despre romanii din diaspora: Daca intr-adevar tin la Romania, sa ii sustina pe cei care au facut lucruri bune pentru tara

Viorica Dancila spune ca luni sau marti ii va trimite o scrisoare oficiala presedintelui Klaus Iohannis pentru a-l chema la o dezbatere electorala, in care fiecare sa spuna ce a realizat pentru romani. intrebata daca are un mesaj pentru romanii din strainatate, unde a obtinut sub 3% din voturi, Dancila le-a adus la cunostinta ca a luat masuri pentru ei si le-a transmis: Daca intr-adevar tin la tara lor, daca intr-adevar se gandesc sa se intoarca acasa, trebuie sa ia in considerare si sa ii sustina pe cei care au facut lucruri bune pentru tara.

Viorica Dancila il provoaca pe Klaus Iohannis, in direct pe B1 TV. Sefa PSD cere o dezbatere unu la unu cu presedintele, pentru finala prezidentialelor (VIDEO)

Viorica Dancila, data ca si calificata in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de catre rezultatele exit-poll, l-a provocat din nou pe Klaus Iohannis, marele castigator al primului tur de scrutin si pr.

Viorica Dancila il invita pe Iohannis la dezbatere electorala printr-o scrisoare oficiala

Viorica Dancila a declarat ca va trimite luni sau marti o scrisoare oficiala pentru a il invita pe s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )