Libnet.ro
UNICEF

01:06

Orban: Oamenii care au participat la pelerinajul de Sfantul Andrei au respectat regulile de distantare si au purtat masca

Adevărul Adevărul,
Orban: Oamenii care au participat la pelerinajul de Sfantul Andrei au respectat regulile de distantare si au purtat masca

Premierul Ludovic Orban a declarat ca oamenii care au participat la slujba oficiata in comuna Ion Corvin din judetul Constanta au respectat regulile de distantare si au purtat masca. El a adaugat ca in unele localitati carantinate a fost introdusa masura organizarii slujbelor in aer liber si nu in interiorul bisericii, acolo unde exista riscul aparitiei unor aglomeratii. continuă pe Adevărul

ORBAN: Cei care au participat la slujba de Sfantul Andrei din Ion Corvin au respectat regulile

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, ca persoanele care au participat la manifestarile religioase organizate in comuna Ion Corvin Constanta), cu ocazia sarbatorii Sfantului Apostol Andrei, au respectat regulile pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus, conform Agerpres.

ORBAN: il putem omagia pe Sfantul Andrei cu aceeasi credinta din casele noastre

Prim-ministrul Ludovic Orban le ureaza La multi ani celor care isi sarbatoresc onomastica adaugand ca, in contextul restrictiilor impuse de pandemie, Sf. Andrei poate fi omagiat cu aceeasi credinta din casele oamenilor.

Orban: il putem omagia pe Sfantul Andrei cu aceeasi credinta, din casele noastre, 523;n familia noastra

Premierul Ludovic Orban le ureaza La multi ani celor care isi sarbatoresc onomastica: in acest an, chiar daca nu ne putem bucura de aceasta sarbatoare asa cum eram obisnuiti, 523;l putem omagia pe Sfantul Andrei cu aceeasi credinta, din casele noastre, 523;n familia noastra.

Ludovic Orban: il putem omagia pe Sfantul Andrei cu aceeasi credinta, din casele noastre, 523;n familia noastra

Premierul Ludovic Orban a transmis luni La multi ani, celor care isi serbeaza onomastica si a precizat ca Sfantul Andrei poate fi sarbatorit cu aceeasi credinta si din casele oamenilor, in familie.

Orban: il putem omagia pe Sfantul Andrei cu aceeasi credinta din casele noastre

Premierul Ludovic Orban le ureaza La multi ani celor care isi sarbatoresc astazi onomastica si spune, in contextul restrictiilor impuse de pandemie, ca Sfantul Andrei poate fi omagiat cu aceeasi credinta si din casa.

Rasturnare de situatie in cazul pelerinajului de Sfantul Andrei

Scandalul pelerinajului de Sfantul Andrei se inteteste. Comitetul pentru Situatii de Urgenta din Galati nu a interzis pelerinajul in oras, asa ca oamenii sunt asteptati sa se roage la moastele Sfantului de la Catedrala Arhiepiscopala.

Arhiepiscopia Tomisului vrea cu orice pret sa organizeze pelerinajul de Sfantul Andrei

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, cheama preotii din judetul Constanta la Manastirea Pestera Sfantului Andrei din localitatea Ion Corvin, pe 30 noiembrie, pentru a savarsi in sobor Sfanta Liturghie, in conditiile in care, potrivit masurilor impuse.

Ceremonia de Sfantul Andrei a respectat toate regulile sanitare. MAI multumeste organizatorilor

Ceremonia religioasa desfasurata la pestera Sfantului Andrei a respectat toate regulile sanitare, ia.

Ludovic Orban, mesaj de Sfantul Andrei: il putem omagia cu aceeasi credinta, din casele noastre, 523;n familia noastra

Premierul Ludovic Orban a transmis luni un mesaj celor care isi serbeaza onomastica si a precizat ca Sfantul Andrei poate fi sarbatorit cu aceeasi credinta si din casele oamenilor, in familie. La.

Sfatul lui Mihai Voropchievici, de Sfantul Andrei, pentru toate fetele. Asa iti gasesti sufletul-pereche

Se spune ca pe 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, fetele isi pot afla ursitul. Totusi, daca nu se intampla acest lucru, oamenii pot invata cum sa atraga dragostea de partea lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )