Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ludovic Orban: il putem omagia pe Sfantul Andrei cu aceeasi credinta, din casele noastre, 523;n familia noastra

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: il putem omagia pe Sfantul Andrei cu aceeasi credinta, din casele noastre, 523;n familia noastra

Premierul Ludovic Orban a transmis luni La multi ani, celor care isi serbeaza onomastica si a precizat ca Sfantul Andrei poate fi sarbatorit cu aceeasi credinta si din casele oamenilor, in familie. continuă pe Adevărul

Orban: il putem omagia pe Sfantul Andrei cu aceeasi credinta din casele noastre

Premierul Ludovic Orban le ureaza La multi ani celor care isi sarbatoresc astazi onomastica si spune, in contextul restrictiilor impuse de pandemie, ca Sfantul Andrei poate fi omagiat cu aceeasi credinta si din casa.

Ludovic Orban, mesaj de Sfantul Andrei: il putem omagia cu aceeasi credinta, din casele noastre, 523;n familia noastra

Premierul Ludovic Orban a transmis luni un mesaj celor care isi serbeaza onomastica si a precizat ca Sfantul Andrei poate fi sarbatorit cu aceeasi credinta si din casele oamenilor, in familie. La.

ORBAN: il putem omagia pe Sfantul Andrei cu aceeasi credinta din casele noastre

Prim-ministrul Ludovic Orban le ureaza La multi ani celor care isi sarbatoresc onomastica adaugand ca, in contextul restrictiilor impuse de pandemie, Sf. Andrei poate fi omagiat cu aceeasi credinta din casele oamenilor.

Orban: il putem omagia pe Sfantul Andrei cu aceeasi credinta, din casele noastre, 523;n familia noastra

Premierul Ludovic Orban le ureaza La multi ani celor care isi sarbatoresc onomastica: in acest an, chiar daca nu ne putem bucura de aceasta sarbatoare asa cum eram obisnuiti, 523;l putem omagia pe Sfantul Andrei cu aceeasi credinta, din casele noastre, 523;n familia noastra.

iPS Teodosie ii invita pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban la sarbatoarea religioasa a Sfantului Andrei

Arhiepiscopia Tomisului si iPS Teodosie invita autoritatile statului, de la presedinte, premier, pana la autoritati locale, sa ia parte la sarbatoarea nationala religioasa a tuturor romanilor, Sfantul Apostol Andrei. Anterior, Teodosie i-a scris premierului Orban ca nu va ingadui ca dreptul de a-l cinsti pe Sfantul Andrei sa fie calcat in picioare: Ce veti face? Ne veti bate, amenda, aresta si executa?.

ORBAN: Cei care au participat la slujba de Sfantul Andrei din Ion Corvin au respectat regulile

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, ca persoanele care au participat la manifestarile religioase organizate in comuna Ion Corvin Constanta), cu ocazia sarbatorii Sfantului Apostol Andrei, au respectat regulile pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus, conform Agerpres.

Orban: Oamenii care au participat la pelerinajul de Sfantul Andrei au respectat regulile de distantare si au purtat masca

Premierul Ludovic Orban a declarat ca oamenii care au participat la slujba oficiata in comuna Ion Corvin din judetul Constanta au respectat regulile de distantare si au purtat masca. El a adaugat ca in unele localitati carantinate a fost introdusa masura organizarii slujbelor in aer liber si nu in interiorul bisericii, acolo unde exista riscul aparitiei unor aglomeratii.

Ce este interzis sa faci de Sfantul Andrei. Nu ai voie sub nicio forma

Astazi este sarbatoare mare la romani, astfel ca Biserica Ortodoxa Romana il praznuieste pe Sfantul Andrei, ocrotitorul Romaniei. Acesta a renuntat la meseria de pescar pentru a urma calea lui Iisus Hristos, fiind un exemplu de credinta pentru toata lumea. in aceasta zi sfanta, milioane de credinciosi romani respecta o serie de traditii si obiceiuri .

Mesaje de Sfantul Andrei. 73 de urari alese pentru Andreea si Andrei

Conform Calendarului Crestin Ortodox, crestinii ortodocsi din intreaga tara, il sarbatoresc, luni, 30 noiembrie 2020, pe Sfantul Andrei. Asadar, cei care poarta numele de Andrei, Andreea, Andi, Andrada, Andruta, Andries, isi serbeaza ziua onomastica. Iata cateva mesaje de Sfantul Andrei pentru cei dragi. 73 de mesaje alese de Sfantul Andrei Astazi este o zi speciala .

Grau la incoltit de Sfantul Andrei cum se pune si cand ar trebui sa rasara

Pe 30 noiembrie crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Apostol Andrei. Cu aceasta ocazie se respecta traditii si obiceiuri din batrani. Printre acestea se numara si punerea graului la incoltit de Sfantul Andrei. Iata cum se pune si cand ar trebui sa rasara. Cum se pune si cand rasare graul pus la incoltit de Sfantul .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )