Libnet.ro
UNICEF

11:15

Orban se ofera sa participe el la dezbatere in locul lui Iohannis. Dancila sa faca dezbatere cu mine!

Antena3 Antena3,
Orban se ofera sa participe el la dezbatere in locul lui Iohannis. Dancila sa faca dezbatere cu mine!

Ludovic Orban vine cu o propunere bomba in scandalul pe tema dezbaterii pentru turul II al prezidentialelor. Orban vrea sa ii ia locul lui Klaus Iohannis si sa participe el la o dezbatere cu Viorica Dancila, pe. continuă pe Antena3

Confruntare Iohannis Dancila: prima reactie a lui Theodor Paleologu. Le batjocuresc inteligenta!

Theodor Paleologu a intervenit pentru prima oara in polemica dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Dupa ce numarul oficial al voturilor i-a adus in prim-plan la prezidentiale pe Iohannis si Dancila, tema dezbaterii dintre cei doi este acum subiectul principal de discutie. Ce a spus candidatul PMP despre ce se petrece intre candidatii din turul .

Ce spun Iohannis, Dancila si Barna, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe ce mizeaza candidatii principali in turul al doilea

Conform estimarilor pentru ora inchiderii urnelor, la 21:00, Klaus Iohannis avea 38,4% din voturi, Viorica Dancila 21,9% si Dan Barna 16,1%. Ce spun cei trei oficiali dupa primul tur al alegerilor prezidentiale si pe ce mizeaza in turul al doilea? Ce spun Iohannis, Dancila si Barna dupa primul tur al alegerilor prezidentiale Primul tur al .

Surpriza la alegerile prezidentiale 2019! Ce apare la casele de pariuri in batalia Iohannis, Dancila, Barna si Diaconu. Cine are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al tarii

Au mai ramas 10 zile pna cand romanii isi vor putea exercita dreptul de vot si vor putea alege viitorul presedinte al tarii pentru urmatorii cinci ani. Alegerile prezidentiale din 2019 vor avea loc in 10 noiembrie, primul tur de scrutin, si 24 noiembrie, al doilea tur de scrutin. De asemenea, cetatenii romani din strainatate .

Orban se ofera sa mearga el in locul lui Iohannis la o dezbatere cu Dancila: Sa vorbim despre dezastrul pe care l-a lasat

Ludovic Orban sustine ca, daca Viorica Dancila doreste o dezbatere, ar trebui sa o faca cu el pentru a discuta despre dezastrul lasat in calitate de prim-ministru demis.

SONDAJ Alegeri prezidentiale: Ar trebui Klaus Iohannis sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila?

Presedintele Klaus Iohannis este presat sa accepte o dezbatere electorala cu Viorica Dancila, dupa ce el si staff-ul sau au transmis ca nu au o astfel de intentie nici pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Argumentul: ca o astfel de confruntare nu ar aduce nimic in plus. Acum cinci ani, la precedentele alegeri, el in acuza pe Victor Ponta de aroganta cand acesta din urma refuza o dezbatere. Sondaj HotNews. ro: Ar trebui Klaus Iohannis sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancilla?.

Dezbatere Iohannis-Dancila la Palatul Culturii din Iasi? Cine a lansat provocarea

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, cei doi candidati la prezidentiale care au intrat in cel de-al doilea tur de scrutin, sunt invitati la o dezbatere electorala la Iasi.

Elena Udrea asteapta o dezbatere Iohannis-Dancila: Ca sa pot sa am constiinta linistita

Elena Udrea a marturisit ca asteapta o dezbatere electorala, inainte de turul al doilea al alegerilor prezidentiale, pentru a isi face o opinie inainte sa mearga sa voteze cu candidatul care ar.

Paleologu spune ca nu va vota in turul doi al prezidentialelor in lipsa unei dezbateri Iohannis - Dancila

Theodor Paleologu, care s-a clasat pe locul 5 in primul tur al alegerilor prezidentiale, afirma ca nu se va duce sa voteze in turul doi in lipsa unei dezbateri intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

Profil de votant. De cine au fost alesi Iohannis, Dancila si Barna

Klaus Iohannis si Viorica Dancila au obtinut cele mai mari scoruri potrivit exit-poll-urilor in primul tur al alegerilor prezidentiale, candidatul USR-PLUS Dan Barna fiind marele perdant.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2934 seconds )