Libnet.ro
UNICEF

09:30

Surpriza la alegerile prezidentiale 2019! Ce apare la casele de pariuri in batalia Iohannis, Dancila, Barna si Diaconu. Cine are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al tarii

Playtech Playtech,
Surpriza la alegerile prezidentiale 2019! Ce apare la casele de pariuri in batalia Iohannis, Dancila, Barna si Diaconu. Cine are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al tarii

Au mai ramas 10 zile pna cand romanii isi vor putea exercita dreptul de vot si vor putea alege viitorul presedinte al tarii pentru urmatorii cinci ani. Alegerile prezidentiale din 2019 vor avea loc in 10 noiembrie, primul tur de scrutin, si 24 noiembrie, al doilea tur de scrutin. De asemenea, cetatenii romani din strainatate . continuă pe Playtech

Candidat la alegerile prezidentiale 2019, disparut de 36 de ore. Reactia sotiei cand a aflat ca barbatul e de negasit

Romanii sunt asteptati la vot, in data de 10 noiembrie 2019, iar un candidat la alegerile prezidentiale este asteptat acasa de sotie. Barbatul, disparut de 36 de ore. Politia in cauta. Reactia femeii cand a aflat ca este de negasit e surprinzatoare. Candidat la alegerile prezidentiale 2019, disparut de 36 de ore Primul tur in .

Poate Dragnea sa voteze la alegerile prezidentiale 2019? Raspunsul care elimina orice dubiu

A mai ramas mai putin de o zi pana la alegerile prezidentiale cand romanii isi vor putea alege, prin vot democratic viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. in acest context se lanseaza intrebarea cine poate vota si daca detinutii, asa cum este si Liviu Dragnea in acest moment, isi mai pot exercita dreptul la vot.

Cum arata, de fapt, buletinul de vot pentru Alegerile Prezidentiale 2019

Biroul Electoral Central a dat publicitatii o serie de imagini cu buletinul de vot pe care romanii il vor primi laalegerile prezidentialede duminica, 10 noiembrie. Pe acesta se regasesc toti ce 14 candidati inscrisi in cursa pentru Palatul Cotroceni, printre care se numara Klaus Iohannis, actualul sef de stat, fostul premier Viorica Dancila, Dan Barna, .

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Ultima dezbatere inainte de alegerile de duminica. Dezvaluirea care arunca in aer totul

Antena 3 gazduieste in aceasta seara ultima mare dezbatere inainte de alegerile prezidentiale de duminica, incepand cu ora 19. Invitatii lui Razvan Dumitrescu sunt Mircea Di.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 VREAU SA FIU PRESEDINTE! Prezidentia scoate un singur loc la concurs -14 candidati

156 de alegatori sunt asteptati sa se prezinte la urne, in cele 18. 748 de sectii de votare din tara, la alegerile prezidentiale, al caror prim tur de scrutin este programat duminica, 10 noiembrie.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 Borcanul cu loz in plic

Generatiile noi, vreau sa zic cei ce ridicara ochii la bunele si relele lumii, dupa 1990, nu mai au imaginea omului de pe strada, cu masuta si borcanul de loz in plic, care te indemna sa iti incerci norocul.

Prezenta la vot la Alegerile Prezidentiale: Peste 280.000 de romani au votat pana la ora 21:00

Prezenta la vot la Alegerile Prezidentiale 2019. Sambata, 9 noiembrie, pana la ora 21:00, romanii din strainatate au votat intr-un numar foarte mare. BEC a anuntat o prezenta la vot record si in orele acestei dupa-amiezi. Votarea a inceput inca la primele ore ale diminetii, pentru ca sectiile s-au deschis la ora 7:00. Sectiile de .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ghid VIDEO despre cum poti sa votezi in diaspora la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a postat pe YouTube si pe Facebook doua videoclipuri, realizate in parteneriat cu Televiziunea Romana, prin care ilustreaza.

DIASPORA VOT OLANDA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Diaspora in Olanda

DIASPORA VOT OLANDA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Diaspora in Franta

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )