Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: ,,PNL va avea candidatul care va castiga alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Orban: ,,PNL va avea candidatul care va castiga alegerile prezidentiale

Liderul liberal Ludovic Orban a vorbit joi seara despre posibilitatea ca seful statului sa fie ales . continuă pe România Liberă

Orban: Prezenta lui Iohannis in functia de presedinte al Consiliului European ar oferi foarte multe oportunitati pentru Romania, dar astazi este candidatul PNL pentru alegerile prezidentiale

Liderul liberal Ludovic Orban a declarat joi seara, referitor la eventualitatea ca seful statului sa fie ales presedinte al Consiliului European, ca isi doreste ca acesta sa fie candidatul PNL la alegerile prezidentiale, dar ca, pe de alta parte, Klaus Iohannis ar avea ocazia de a ajuta foarte mult Romania din aceasta pozitie.

Radu Banciu, despre cei 4 corifei care vor candida in alegerile prezidentiale: Clasamentul nu stiu sigur care va fi, dar stiu cine va fi pe locul patru - Calin Popescu Tariceanu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, felul in care se pregatesc alegerile prezidentiale de la finalul anului si a aratat care sunt cei patru corifei care se vor.

Viorica Dancila nu exclude un candidat independent sustinut de PSD pentru alegerile prezidentiale Luam in calcul si restructurarea Guvernului

PSD va evalua prin sondaje sansele candidatului partidului la alegerile prezidentiale, sondaje care vor masura candidati independenti, a declarat marti seara premierul Viorica Dancila.

Trump isi lanseaza oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale

Presedintele american Donald Trump isi va lansa oficial marti candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2020, relateaza The Guardian.

Alegerile prezidentiale americane: in intentiile de vot, Trump se afla dupa patru democrati

Presedintele Donald Trump a ramas in urma a cinci democrati, printre care se afla si Joe Biden, care conduce cursa in intentiile de vot pentru alegerile primare ale partidului sau, potrivit unui sondaj la nivel national publicat duminica de postul de televiziune Fox New, citeaza Rador.

Victor Ponta, scenariu-soc: ALDE si Pro-Romania sa aiba candidat comun in alegerile prezidentiale

Fix in ziua in care motiunea de cenzura a opozitiei a picat in Parlament, Ponta isi aminteste de fostii colegi dinPSD si cere o mare coalitie intre partidul sau si aliantaPSD-ALDE pentru a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )