Libnet.ro
UNICEF

20:30

Orban: PNL e pe primul loc dar dupa alegerile parlamentare e necesara formarea unei majoritati

România Liberă România Liberă,
Orban: PNL e pe primul loc dar dupa alegerile parlamentare e necesara formarea unei majoritati

PNL este pe primul loc in preferintele electoratului dar pentru a putea guverna este necesara, dupa . continuă pe România Liberă

ORBAN: PNL participa la parlamentare pe propriile picioare; dupa alegeri e necesara formarea unei majoritati:

Partidul National Liberal participa la alegerile parlamentare pe propriile picioare, insa, dupa scrutinul din luna decembrie, este nevoie de formarea unei majoritati din partide cu viziune apropiata, a declarat duminica premierul Ludovic Orban, conform Agerpres.

TRAIAN BASESCU: Cat pot sa mai cred in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban?

Candidatul PMP la Primaria Capitalei Traian Basescu a afirmat, intrebat daca PMP ar face alianta cu PNL si chiar UDMR dupa alegerile parlamentare, ca nu mai crede in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban. El a adaugat ca nimeni nu il mai crede pe acest gogosar incompetent care a devenit si premier, scrie News.

Basescu, rafala de jigniri pentru Orban: rebut politic, gogosar incompetent care a ajuns si prim-ministru al Romaniei

Intrebat daca PMP ar face alianta cu PNL si chiar UDMR dupa alegerile parlamentare, Traian Basescu a raspuns ca nu mai crede in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban. Candidatul PMP la Primaria Capitalei a adaugat ca nimeni nu il mai crede pe acest gogosar incompetent care a devenit si premier.

Kelemen Hunor, liderul UDMR: Dupa alegerile locale trebuie sa cautam aliante impreuna cu PNL acolo unde se poate

UDMR vrea aliante cu PNL acolo unde se poate. Liderul maghiarilor din Romania, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca ca dupa alegerile locale si parlamentare este nevoie de crearea unei stabilitati.

Kelemen Hunor: Dupa alegerile locale trebuie sa cautam aliante impreuna cu PNL acolo unde se poate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca dupa alegerile locale si parlamentare este nevoie de crearea unei stabilitati politice si a aratat ca dupa scrutinul din 27 septembrie trebuie cautate aliante cu PNL acolo unde se poate.

KELEMEN HUNOR: Dupa alegerile locale trebuie sa cautam aliante impreuna cu PNL acolo unde se poate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca dupa alegerile locale si parlamentare este nevoie de crearea unei stabilitati politice si a aratat ca dupa scrutinul din 27 septembrie trebuie cautate aliante cu PNL acolo unde se poate, conform Agerpres.

Alegerile parlamentare intra in linie dreapta

Dupa ce Guvernul a stabilit, saptamana trecuta, ca alegerile parlamentare vor avea loc, conform prevederilor constitutionale, la 6 decembrie, Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit calendarul organizarii si desfasurarii acestora, iar presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie a desemnat, ieri, prin tragere la sorti, judecatorii din cadrul Biroului Electoral Central BEC) pentru respectivul scrutin.

Dupa alegerile din 27 septembrie, UDMR va cauta sa faca aliante locale cu PNL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca dupa alegerile locale din 27 septembrie, UDMR .

MAE, despre votul romanilor din Diapora la alegerile parlamentare, in contextul pandemiei de COVID-19: Recomandarea este sa opteze pentru votul prin corespondenta

Ministerul de Externe a raspuns public unei solicitari legate de modalitatea in care romanii din Diaspora vor putea vota la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, in contextul actual. Cum vor.

AEP: Peste 4.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca pana joi, ora 14. 00, un numar de 4. 248 de alegatori romani din strainatate au optat pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie, in timp ce pentru votul in sectiile de votare s-au inscris 1. 433 de romani din diaspora, conform news. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )