Libnet.ro
UNICEF

05:15

AEP: Peste 4.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AEP: Peste 4.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca pana joi, ora 14. 00, un numar de 4. 248 de alegatori romani din strainatate au optat pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie, in timp ce pentru votul in sectiile de votare s-au inscris 1. 433 de romani din diaspora, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 3000 de romani din strainatate vor sa voteze prin corespondenta

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, luni, ca pentru alegerile parlamentare din decembrie 20.

Afacerea unei familii de romani din Gherla, reintorsi din Germania. Cum fac bani in plina pandemie, cu putin efort

O familie de romani s-a reintors din Germania, dupa 13 ani de munca, si a pus bazele unei afaceri care, cu putin efort, le aduce bani frumosi pe vreme de pandemie. Ne gandim la o franciza, pentru ca proiectul poate exista in orice parte a tarii. in Cluj o sa dam in doua saptamani prima .

Site-uri de masini second hand din Romania si din strainatate. De unde iti poti cumpara autoturisme rulate

La prima vedere, autoturismele second-hand pot fi o afacere profitabila. Achizitionarea unui vehicul nou sau uzat este o decizie importanta. Din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste timpul petrecut in masinile noastre, conteaza. Site-uri de masini second hand din Romania Fie ca sunteti in cautarea unei masini compacte ieftine, a unui .

SCANDALOS! Autocar care aducea romani din Marea Britanie, CONFISCAT in Germania: Pasagerii si soferii au ramas pe jos cu tot cu bagaje

Un autocar plecat din Marea Britanie cu destinatia Romania, si-a incheiat subit calatoria, in Germania, dupa ce vamesii din Saarbrucken au decis sa confiste autovehiculul. Autocarul fusese oprit in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.204 seconds )