Libnet.ro
UNICEF

08:45

Orban: Pregatim un mecanism de punere la dispozitie a mastilor de protectie pentru persoanele care nu au venituri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orban: Pregatim un mecanism de punere la dispozitie a mastilor de protectie pentru persoanele care nu au venituri

Guvernul pregateste un mecanism prin care sa asigure masti de protectie pentru persoanele care nu au venituri, se afla sub pragul saraciei, a declarat, premierul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

incepe productia masiva a mastilor de protectie la UM Dragomiresti. La cat se ridica investitia Romarm

Uzina Mecanica Dragomiresti, din judetul Dambovita, va produce masti de protectie pentru populatie gratie unei investitii de un milion de dolari, finantare primita de la Compania Nationala Romarm. A fost adusa din China si instalatia necesara producerii mastilor.

Orban: Pregatim masuri si pentru companiile mari, de garantare a creditelor pentru capitalul de lucru

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca Guvernul pregateste masuri de sustinere si pentru companiile mari, asemanatoare cu cele luate pentru sustinerea IMM-urilor, prin programul IMMInvest.

CORONAVIRUS. Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Pretul mastilor medicale pentru populatie va fi undeva la 2 lei, fara TVA

Purtarea mastii chirurgicale devine obligatorie din data de 15 mai in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. in acest context, premierul Ludovic Orban a cerut, joi, ca oferta sa fie la.

PSD si Pro Romania - proiect de lege privind acordarea gratuita de masti de protectie pentru fiecare roman

Parlamentari de la PSD si Pro Romania au initiat un proiect de lege care prevede acordarea de masti de protectie, gratuit, de catre Ministerul Sanatatii, fiecarui cetatean roman, pana la data de 15 mai, pentru a se proteja de coronavirus.

FOTO Un medic din Timisoara si-a lipit fotografia pe combinezonul de protectie, pentru ca pacientii sa ii poata vedea chipul

Tudor Parvanescu, medic cardiolog din Timisoara care trateaza pacienti infectati cu coronavirus, si-a lipit pe combinezonul de protectie o fotografie cu el, pentru ca pacientii sai sa ii poata vedea chipul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )