Libnet.ro
UNICEF

11:45

Orban: Prin motivarea CCR este incalcat principiul constitutional al independentei justitiei

Antena3 Antena3,
Orban: Prin motivarea CCR este incalcat principiul constitutional al independentei justitiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, ca prin motivarea Curtii Constitutionale cu privire la revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie este incalcat principiul constitutional al. continuă pe Antena3

Ludovic Orban desfiinteaza motivarea CCR in cazul revocarii lui Kovesi: Au calcat in picioare independenta Justitiei!

Presedintele PNL a desfiintat motivarea Curtii Constitutionale cu privire la revocarea Laurei Codruta Kovesi. Ludovic Orban considera ca judecatorii CCR pur si simplu au calcat in picioare independenta.

Ministrul Justitiei: Decizia CCR este obligatorie pentru toti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi ca decizia CCR este obligatorie pentru toti. Orice decizie este producatoare de efecte juridice de la momentul publicarii in Monitorul Oficial. Nu cred.

Augustin Zegrean, despre motivarea CCR in cazul Kovesi: Suntem intr-un regim constitutional, nu intr-unul discretionar

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat joi, pentru Agerpres, ca este surprins ca in motivarea deciziei CCR in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, se spune ca eliberarea din functie este la discretia ministrului Justitiei.

Augustin Zegrean se declara surprins de motivarea CCR n cazul Kovesi: Suntem ntr-un regim constitutional, nu ntr-unul discretionar

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean, a declarat joi, pentru Agerpres, ca este surprins ca in motivarea deciziei CCR in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, se spune ca eliberarea din functie este la discretia ministrului Justitiei.

Zegrean, surprins de motivarea CCR n cazul Kovesi: Suntem ntr-un regim constitutional, nu ntr-unul discretionar.Nu face cine ce vrea n tara asta

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a declarat joi pentru Agerpres, ca este surprins ca in motivarea deciziei CCR in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, se spune ca eliberarea din functie este la discretia ministrului Justitiei.

Radu Banciu: La cum il cunoasteti pe Klaus Werner Iohannis, cam cat i-ar trebui acestui om ca sa inteleaga ceva din motivarea CCR? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, legat de decizia CCR de revocare a sefei DNA, ca este convins ca procurorii trebuie sa fie independenti si nu controlati politic. Asa cum am spus, astept.

Zegrean, surprins de motivarea CCR in cazul Kovesi: Nu face cine ce vrea in tara asta!

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, s-a aratat surprins de motivarea deciziei CCR in cazul revocarii sefei DNA. Mai precis, acesta a remarcat faptul ca in motivare se precizeaza ca.

Decizia si motivarea CCR privind revocarea lui Kovesi vor fi citite joi

Decizia si motivarea Curtii Constitutionale vor fi citite joi. Presedintele Klaus Iohannis nu va mai avea ce sainvoce, o safie suficient de clarcatrebuie sasemneze decretul de.

Decizia si motivarea CCR privind revocarea lui Kovesi, citite joi in plen

Decizia si motivarea Curtii Constitutionale cu privire la revocarea sefei DNA ar urma sa fie citite joi in plen, conform Antena 3, citand surse judiciare. Aceasta informatie vine in contextul in care.

Klaus Iohannis, prima reactie la revocarea lui Kovesi: Vom citi motivarea CCR pana o intelegem. Voi actiona ca procurorii sa fie independenti (VIDEO)

Klaus Iohannis a afirmat marti ca nu va lua o decizie privind revocarea Laurei Codruta Kovesi doar dupa ce va primi motivarea Curtii Constitutionale pe care o va citi pana o intelegere. Nu o sa comentez.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )