Libnet.ro
UNICEF

07:15

Orban promite sume fara precedent pentru infrastructura. Peste 6 ani vreau sa spun: toate drumurile duc la Brasov

Hotnews Hotnews,
 Orban promite sume fara precedent pentru infrastructura. Peste 6 ani vreau sa spun: toate drumurile duc la Brasov

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, dupa o vizita pe santierul autostrazii Comarnic-Brasov, ca Guvernul va aloca resurse impresionante pentru modernizarea infrastructurii, sustinand ca aceasta este prioritatea zero, in scopul unirii provinciilor istorice si cresterii perspectivelor de dezvoltare pentru toate regiunile. continuă pe Hotnews

Scandal politic fara precedent in Bulgaria: premierul Borisov l-a acuzat pe presedintele Rumen Radev ca ar fi folosit drone pentru a-l spiona in dormitor

Tensiunile fara precedent au izbucnit la varful politicii bulgare, dupa ce premierul Boyko Borisov l-a acuzat pe presedintele Rumen Radev ca ar fi folosit drone pentru a-l spiona in dormitor. Declaratia lui.

Fara precedent! Google amendat in Romania! Ce s-a intamplat. Are legatura cu Catedrala Mantuirii Neamului

Situatie fara precedent in Romania! Compania Google a fost amendata cu 10. 000 de lei de CNCD. Motivul? .

Administratia Trump pregateste un program de investitii de 1.000 de miliarde de dolari pentru infrastructura

Administratia Trump pregateste un program in valoare de 1. 000 de miliarde de dolari in domeniul infrastructurii, concentrat pe proiecte din sectorul transporturilor, in cadrul masurilor de revigorare a celei mai mari economii din lume, a declarat marti o sursa apropiata situatiei, transmite Reuters, citat de news. ro. Versiunea preliminara a planului Departamentului Transporturilor aloca majoritatea fondurilor unor proiecte cum ar fi drumuri si poduri, dar un sfert din bani vor fi pentru infrastructura 5G si internet broadband in mediul rural, au declarat doua surse. Casa Alba, care a mai facut astfel de propuneri in ultimii ani, intentioneaza sa prezinte programul in luna iulie, a spus una dintre surse.

Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului

Google Romania Bucuresti) a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) cu 10. 000 de lei dupa ce nu a luat nicio masura si nu a informat centrala cu privire la schimbarea pe Google Maps a denumirii Catedralei Mantuirii Neamului cu Catedrala prostirii neamului. Reactia BOR dupa amendarea Google Romania pentru Catedrala Prostirii Neamului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )