Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului

Hotnews Hotnews,
 Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului

Google Romania Bucuresti) a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) cu 10. 000 de lei dupa ce nu a luat nicio masura si nu a informat centrala cu privire la schimbarea pe Google Maps a denumirii Catedralei Mantuirii Neamului cu Catedrala prostirii neamului. Reactia BOR dupa amendarea Google Romania pentru Catedrala Prostirii Neamului. continuă pe Hotnews

Decizie istorica: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului Reactia Patriarhiei

UPDATE, 17 iunie, 14. 15 Patriarhia Romana saluta decizia CNCD privind sanctionarea Google Romania, pentru ca nu a luat nicio masura si nu a informat centrala cu privire la schimbarea pe Google.

Reactia BOR dupa amendarea Google Romania pentru Catedrala Prostirii Neamului

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, a salutat miercuri decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de amendare a companiei Google Romania cu 10. 000 de lei, dupa ce, in mai, tag-ul de pe Google Maps pentru locul in care se afla Catedrala Mantuirii Neamului a fost schimbat in Catedrala Prostirii Neamului Romanesc. Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului.

Fara precedent! Google amendat in Romania! Ce s-a intamplat. Are legatura cu Catedrala Mantuirii Neamului

Situatie fara precedent in Romania! Compania Google a fost amendata cu 10. 000 de lei de CNCD. Motivul? .

CNCD a amendat Google pentru o modificare a denumirii Catedralei Neamului. Ce raspunde Google

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a decis, miercuri, sa amendeze compania Go.

Reactia BOR, dupa amenda CNCD pentru Google: Multumim celor care au luat atitudine

Biserica Ortodoxa a avut o prima reactie dupa ce CNCD a amendat Google pentru ca nu a luat masurile necesare privind aparitia pe aplicatia Google Maps a Catedralei Prostirii Neamului.

Catedrala Prostirii Neamului aduce o amenda de 10.000 de lei pentru Google Romania din partea CNCD

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a decis ca Google Romania trebuie sa plateasca, dupa ce denumirea Catedralei Mantuirii Neamului a fost schimbata in Google Maps in Catedrala Prostirii Neamului.

Reactia Google dupa amendarea pentru cazul Catedrala Prostirii Neamului: Eroarea semnalata a fost eliminata prompt

Google a dat miercuri o reactie la decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de amendare a companiei cu 10. 000 de lei, dupa ce, in mai, tag-ul de pe Google Maps pentru locul in care se afla Catedrala Mantuirii Neamului a fost schimbat in Catedrala Prostirii Neamului Romanesc. Eroarea semnalata a fost eliminata prompt in acest caz. Asteptam sa primim decizia oficiala a CNCD, iar apoi vom evalua urmatorii pasi, spun cei de la Google. Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului.

Eveniment fara precedent in ultimii 100 de ani, in Romania. Turistii au surprins momentul in Delta Dunarii

Eveniment unic inRomania dupa mai bine de 100 de ani. Specia phoenicopterul roseus a fost vazuta de turisti in urma cu cateva zile in Delta Dunarii, iar momentul a fost imortalizat si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )