Libnet.ro
UNICEF

21:45

Orban, reactie virulenta dupa avizul negativ pentru Ion Stefan: Nu accept ca Olguta Vasilescu sau Radulescu Mitraliera sa decida capacitatea unui ministru din echipa mea

Antena3 Antena3,
Orban, reactie virulenta dupa avizul negativ pentru Ion Stefan: Nu accept ca Olguta Vasilescu sau Radulescu Mitraliera sa decida capacitatea unui ministru din echipa mea

Ludovic Orban a avut o reactie virulenta, la finalul audierii in comisie a luiIon Stefan, propunerea PNL pentru Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei in Guvernul Orban, aratand. continuă pe Antena3

Reactia ministrului propus la Dezvoltare, dupa avizul NEGATIV primit in comisiile parlamentare: Am avut sansa sa le vorbesc romanilor despre dorinta mea de a transforma administratia locala intr-o administratie 3D (VIDEO)

Ion Stefan, propus de PNL la Ministerul Dezvoltarii, a fost avizat negativ, miercuri,in comisiile parlamentare. Liberalul a afirmat ca audierea a fostd e bun augur, iar el a avut astfel sansa sa le.

Marian Godina, reactie dura dupa ce pompierii s-au plans ca sunt acuzati pe nedrept in cazul Colectiv.

Politistul Marian Godina a avut o reactie dura, pe care a postat-o pe Facebook, dupa ce pompierii s-au plans ca sunt acuzati pe nedrept in cazul Colectiv. Cazul Colectiv. Marian Godina, reactie dura dupa ce pompierii s-au plans ca sunt acuzati pe nedrept Vineri, 30 octombrie 2015, club Colectiv, Sector 4, Bucuresti, cel mai grav .

Mircea Badea, reactie ironica, dupa vanzarea PRO TV. Ce va face duduia Esca acum?

Mircea Badea a avut o reactie ironica dupa ce a aflat ca postul de televiziune Pro TV a fost vandut celor de la PPF. Realizatorul TV a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook in care s-a intrebat, ironic, ce va face Andreea Esca dupa ce compania care detine Pro TV a fost vanduta .

Denise Rifai, reactie clara dupa ce Cozmin Gusa s-a inscris in PSD. Ce spune despre patronul ei

Postul de televiziune Realitatea TV trece prin momente grele. Patronul Cozmin Gusa s-a inscris in PSD si ar putea sa nu mai prezinte emisiunea Romania 2019. in plus, CNA nu a prelungit licenta, iar emisia va inceta miercuri, 30 octombrie. in urma zvonurilor cu privire la plecarea de la Realitatea TV, Denise Rifai a postat .

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Orban, despre avizul negativ primit de Ion Stefan: A fost emotionat ca nu a participat niciodata la o executie politica cum i-a pregatit majoritatea PSD. Social-democratii sunt disperati (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL si premierul desemnat, a declarat ca nu ia in considerare avizul negativ primit de Ion Stefan, propunerea partidului pentru Ministerul Dezvoltarii, de la comisiile parlamentare de sp.

Victor Ponta, reactie dura dupa revenirea lui Cozmin Gusa in PSD

Fostul presedinte PSD, in prezent lider al ProRomania, Victor Ponta, reactioneaza la anuntul revenirii in PSD a lui Cozmin Gusa dupa 16 ani. In toamna lui 2004 eu ca tot poporul pesedist am.

Marcel Ciolacu, dupa audierile candidatilor pentru functia de ministru: Cutuma parlamentara a fost respectata pana acum. Candidatii care nu au primit aviz au fost schimbati

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca pana acum candidatii pentru functia de ministru care nu au primit aviz favorabil in comisiile parlamentare au fost schimbati de catre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )