Libnet.ro
UNICEF

05:30

Orban, replica pentru Ciolos: Anisie fost secretar de stat in guvernul sau, acum nu mai e buna?

Hotnews Hotnews,
 Orban, replica pentru Ciolos: Anisie fost secretar de stat in guvernul sau, acum nu mai e buna?

Premierul Ludovic Orban a spus, duminica, dupa ce Dacian Ciolos a cerut demisia ministrului Educatiei ca solicitarea sa este un demers politic si a reamintit ca Monica Anisie a fost secretar de stat in timpul guvernarii Ciolos. Atunci a fost buna si acum nu mai e?, a intrebat Orban. continuă pe Hotnews

Orban, contre cu Ciolos: Monica Anisie a fost secretar de stat in guvernul sau. Atunci era buna, acum, cand nu mai e in acelasi partid cu dansul, nu mai e buna?

Premierul Ludovic Orban i-a reamintit lui Dacian Ciolos ca in urma cu o saptamana cerea Guvernului sa nu politizeze subiectul privind inceperea anului scolar, iar acum liderul PLUS cere demisia ministrului Educatiei cu o zi inaintea deschiderii scolilor. Orban a reamintit ca Monica Anisie a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei in perioada Cabinetului Ciolos.

LUDOVIC ORBAN, CATRE DACIAN CIOLOS: Sa ceri demisia cu o zi inainte de inceperea scolii mi se pare o politizare dramatica a subiectului

Premierul Ludovic Orban i-a reamintit lui Dacian Ciolos ca in urma cu o saptamana cerea Guvernului sa nu politizeze subiectul privind inceperea anului scolar, iar acum liderul PLUS cere demisia ministrului Educatiei cu o zi inaintea deschiderii scolilor. Acesta a adaugat ca Monica Anisie a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei in perioada Cabinetului Ciolos si l-a intrebat pe fostul prim-ministru tehnocrat ca acum nu mai este buna ca ministru Monica Anisie, cand nu mai face parte din aceeasi forma de guvernare, conform News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )