Libnet.ro
UNICEF

01:05

ORBAN: Romania are perspective de revenire economica foarte bune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Romania are perspective de revenire economica foarte bune

Premierul Ludovic Orban sustine ca Romania are perspective de revenire economica foarte bune si nu a fost retrogradata de agentiile de rating in perioada crizei economice generate de coronavirus, datorita credibilitatii guvernului, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

CITU: Liderii europeni considera foarte bune masurile pe care Guvernul Romaniei le-a adoptat in aceasta perioada

Liderii europeni considera foarte bune masurile pe care Guvernul Romaniei le-a adoptat in aceasta perioada, atat pentru sanatatea populatiei, cat si pentru protejarea economiei, afirma ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit Agerpres.

VIRGIL POPESCU: Romania are nevoie de sprijin financiar pentru a finanta trecerea de la carbune la regenerabile

Romania are nevoie de sprijin pentru a putea trece de la productia de energie electrica pe baza de carbune la cea din surse regenerabile, precum gazele naturale, a declarat ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Horoscopul pentru weekendul 12-13 septembrie 2020: Vesti foarte bune pe plan amoros pentru Scorpioni

Nativii din zodia Scorpion stau foarte bine pe plan amoros. Partenerul de viata vaapreciazamai mult ca de obicei. Horoscopul pentru weekendul 12 - 13septembrie 2020, pentru fiecare.

Orban: ISU are cateva obiectii legate de Metroul din Drumul Taberei. Inaugurarea se va face numai dupa rezolvarea lor

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie, care depinde de cateva obiectii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, iar rezolvarea lor va dura cateva zile.

ORBAN: Romania va beneficia in urmatorii ani de oportunitati pe care nu le-a mai avut

Premierul Ludovic Orban considera ca Romania va beneficia, in urmatorii ani, de oportunitati de dezvoltare pe care nu le-a mai avut in ultima perioada, conform Agerpres.

Ludovic Orban: Romania va beneficia in urmatorii cel putin sapte ani, daca nu si mai mult, de oportunitati pe care nu le-a mai avut in ultima perioada

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca Romania este o tara din ce in ce mai atractiva pentru partenerii internationali. in al doilea rand, spune el, tara noastra va beneficia de finantare cum nu a .

Romania are cei mai putini invatatori din UE, raportat la numarul de elevi

Numarul invatatorilor cu norma intreaga din Romania, raportat la numarul de elevi din ciclul primar, este cel mai mic din Uniunea Europeana. Cu exceptia ciclului gimnazial, numarul.

Eugen Tomac (PMP): Atacurile reciproce intre PNL si USR ne arata ca marea batalie electorala este, de fapt, intre cele doua. Romania are nevoie de un partid de centru-dreapta autentic

Eurodeputatul Eugen Tomac sustine ca Partidul Miscarea Populara ramane singura forta politica independenta din Romania care nu are intelegeri la vedere sau pe sub masa cu alte formatiuni politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )