Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romania are cei mai putini invatatori din UE, raportat la numarul de elevi

Playtech Playtech,
Romania are cei mai putini invatatori din UE, raportat la numarul de elevi

Numarul invatatorilor cu norma intreaga din Romania, raportat la numarul de elevi din ciclul primar, este cel mai mic din Uniunea Europeana. Cu exceptia ciclului gimnazial, numarul. continuă pe Playtech

AGENTIA EUROPEANA DE MEDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor din cauza poluarii din Europa

Romania este statul UE cu cea mai mare rata de decese legate de factorii de mediu, potrivit unui studiu publicat marti de Agentia Europeana de Mediu AEM). Astfel, 19% din decesele inregistrate anual in Romania sunt legate de poluarea atmosferica si fonica, efectele schimbarilor climatice de exemplu caniculele) si expunerea la substante chimice periculoase, anunta g4media.

Unul dintre cei mai temuti interlopi din Chiajna s-a predat. Era dat in urmarire nationala

Interlopul Costel Constantin Raiciu, care a coordonat atactul de tip mafiot din comuna Chiajna,s-a predat autoritatilor, la mai bine de o luna de la incident, transmite Romania.

Topul celor mai populari politicieni in online: Donald Trump nu are cei mai multi urmaritori

Daca ai o afinitate pentru activitatea politicienilor in mediul online, te vei bucura probabil sa afli ca Donald Trump este departe de a fi cel mai urmarit om politic, cel putin pe Twitter. La.

VIDEO. Unul dintre cei mai periculosi interlopi s-a predat, facand live pe Facebook

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din Ilfov, dat in urmarile generala dupa ce a coordonat o rafuiala sangeroasa in Chiajna, s-a predat. Acesta a facut live pe Facebook chiar in timp ce se indrepta catre Inspectoratul General de Politie, unde in cele din urma s-a si predat.

Cel mai periculos peste din Marea Neagra. Este, cu adevarat, un monstru. Putini romani stiau ca exista

Desi se cunoaste ca in Marea Neagra, dupa o adancime de peste 100 de metri este aproape lipsita de viata, deci supravietuirea unor animale de mare este nerealista, totusi, exista o specie care prefera adancimile mari: dracul de mare sau pestele pescar, cunoscut ca fiind cel mai periculos din Marea Neagra. Dracul de mare, cel .

Romania are, diseara, un meci infernal: Avertismentul lansat de selectionerul Austriei

Dupa o partida in care a scapat victoria printre degete, cu Irlanda de Nord 1-1), prima reprezentativa revine pe teren diseara ora 21. 45, Pro TV), in ceea ce va fi, cu siguranta, cea mai grea deplasare din aceasta campanie din Liga Natiunilor.

Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidat are cele mai mari sanse la primariile de sector si la Capitala

Alegeri locale 2020 in Bucuresti. La alegerile locale 2020 s-au inscris noua candidati in cursa electorala, care are loc in 27 septembrie 2020, pentru obtinerea mandatului de Primar al Capitalei. La primariile de sector sunt inscrisi peste 100 de candidati. Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidati au cele mai mari sanse la primariile de .

Ce investitii fac miliardarii in plina pandemie. Aur si whiskey pentru cei mai bogati oameni ai lumii

Teama de o crestere brusca a inflatiei din cauza crizei economice ii indemna pe bogatii lumii sa faca investitii sigure. Cei mai multi si-au indreptat atentia catre aur, Bitcoin si whiskey, scrie ziarulfinanciar. ro.

Cel mai bun drum din lume a fost in Romania. Ne-am batut joc de el: e in paragina

Romania este tara cu unele dintre cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. in schimb, au fost si vremuri cand pe actualul teritoriu al tarii noastre trecea cel mai bun drum din lume. Cel mai bun drum din lume a fost in Romania intorcandu-ne in timp, .

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )