Libnet.ro
UNICEF

07:00

Orban: Romania va primi 4 miliarde de euro pentru infrastructura din sanatate

Adevărul Adevărul,
Orban: Romania va primi 4 miliarde de euro pentru infrastructura din sanatate

Romania va beneficia de fonduri europene de peste patru miliarde de euro, care vor fi destinate investitiilor in sanatate, a declarat, sambata, premierul Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

Orban: Comisia Europeana aloca Romaniei 4 miliarde euro in plus, pentru munca flexibila si somajul tehnic

Comisia Europeana a aprobat alocarea unei sume suplimentare de 4,099 miliarde euro pentru Romania, in cadrul programului SURE, pentru masuri precum munca flexibila si somajul tehnic, a declarat vineri premierul Ludovic Orban.

Ministerul Fondurilor Europene a inceput consultarile publice in urma carora se va decide alocarea celor 31 de miliarde de euro pentru dezvoltarea Romaniei in 2021-2027

Ministerul Fondurilor Europene anunta ca a invitat peste 1. 100 de participanti la consultarile publice care au inceput marti si in urma carora se decide alocarea celor 31 de miliarde de euro pentru dezvoltarea Romaniei in 2021-2027.

Ioana Ginghina, plata de 30.000 de euro pentru fostii socri. Cum s-a intamplat totul

Ioana Ginghina a incheiat scump socotelile cu trecutul. Actrita le-a platit fostilor socri suma de 30. 000 de euro. Prezentul o infatiseaza tot zambitoare, caci partea pentru care protagonistii se luptau a ajuns, in final, tot in posesia vedetei. Ioana Ginghina le-a platit fostilor socri 30. 000 de euro Ioana Ginghina este din ce in ce mai .

Romanii continua sa amane reintoarcerea la munca in strainatate. Cati au aplicat pentru joburile din afara si cele mai cautate tari

Daca in ceea ce priveste numarul de aplicari pentru joburile din Romania luna iulie a adus un nou record istoric, pentru locurile de munca din afara tarii numarul de aplicari continua sa scada, potrivit eJobs. Astfel, luna trecuta, au fost inregistrate aproximativ 23. 000 de aplicari pentru joburile din strainatate, mai putin fata de luna precedenta, dar si fata de aceeasi luna a anului trecut. Concret, au fost 13. 000 de candidati care au cautat un loc de munca in strainatate.

Testari gratuite Babes-Papanicolau pentru femeile din Sectorul 1

Complexul Multifunctional Caraiman al Primariei Sectorului 1 efectueaza gratuit, incepand de joi, pentru femeile din aceasta zona administrativa, testul Babes-Papanicolau si examenul secretiei.

175 milioane de euro pentru tablete, echipamente de protectie si containere sanitare in scoli

Profesorii din unitatile de invatamant preuniversitar vor primi 500. 000 tablete scolare si echipamen.

175 de milioane de euro pentru tablete, masti si dezinfectanti pentru scoli

Guvernul Orban discuta, in sedinta de miercuri, un proiect care prevede alocarea a 175 de milioane d.

Ludovic Orban: Romania, pandita de un pericol imens

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a atras atentia, joi seara, asupra faptului ca, prin generarea de cheltuieli de catre Guvern fara o corelare cu realitatile economice, Romania risca sa fie retrogradata de.

Orban:Romania este pandita de un pericol imens

Premierul Ludovic Orban atrage atentia asupra faptului ca, prin generarea de cheltuieli de catre Guvern fara o corelare cu realitatile economice, Romania risca sa fie retrogradata de catre agentiile de rating, iar intr-o astfel de situatie intreaga societate ar avea de suferit.

Kuweitul nu mai are bani sa plateasca salariile bugetare dupa octombrie. Moment de cotitura pentru statele din Golf, care isi vad prosperitatea pusa in pericol, in ciuda rezervelor uriase de petrol

Kuweit are lichiditati in valoare de 6,6 miliarde de dolari in Trezoreria sa si nu dispune de suficienti banipentru a plati salariile din sectorul public dupa luna octombrie 2020, a fost avertismentul lui.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )