Libnet.ro
UNICEF

14:15

Orban: Romanii au inteles ca votul este cea mai puternica arma. Victoria va insemna ca actuala putere nu va mai avea nicio legitimitate

Hotnews Hotnews,
 Orban: Romanii au inteles ca votul este cea mai puternica arma. Victoria va insemna ca actuala putere nu va mai avea nicio legitimitate

Presedintele PNL Ludovic Orban a votat duminica la alegerile europarlamentare si la referendum pentru ca Romania sa ramana un stat european in care puterea sa nu mai emita ordonante de urgenta care sa incalce independenta justitiei. continuă pe Hotnews

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Orban: Votul, cea mai puternica arma a fiecarui cetatean; sunt convins ca va fi un rezultat care va surprinde

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca votul este cea mai puternica arma pe care o are la dispozitie fiecare cetatean, sustinand.

Camelia Voiculescu, cea mai puternica femeie din mass-media la gala premiilor Capital

Camelia Voiculescu a fost declarata cea mai puternica femeie din mass-media la gala premiilor revistei Capital, care a premiat in acest an femeile de succes din tara noastra. Printre romancele premiate pentru.

HOROSCOP. Zodiile care au cea mai puternica intuitie. intotdeauna isi asculta sentimentele

Aceste zodii se bazeaza intotdeauna pe ceea ce simt si pe ceea ce cred. HOROSCOPRAC - Chiar daca iti este destul de greu sa iti ascunzi sentimentele, stii foarte bine ce se intampla intotdeauna.

DIETA. Bautura detoxifianta cu lamaie si castravete. Este cea mai eficienta pentru slabire

Aceasta bautura iti curata corpul de toxine si te ajuta sa slabesti. Consuma dimineata, pe stomacul gol. Ingrediente jumatate de cana de apa 1 castravete mare Continuarea.

Ludovic Orban (PNL): Am votat ca sa fiu sigur ca Romania nu va mai fi condusa de hoti / Votul este cea mai puternica arma. Romanii sa mearga la urne! (VIDEO)

Am votat ca sa fiu sigur ca Romania va fi condusa de oameni cinstiti si nu de hoti, a declarat Ludovic Orban, presedintele PNL, la scurt timp dupa ce si-a exprimat acest drept, la alegerile europarlamentare.

Pretul petrolului, cea mai mare corectie din 2019, pe fondul tensiunilor comerciale chino-americane

Pretul petrolului suferea joi cea mai puternica corectie din acest an, pe fondul tensiunilor comerciale dintre China si Statele Unite si al majorarii rezervelor Statelor Unite, scrie AFP.

Alegeri europarlamentare 2019. Franta, prezenta RECORD la urne. Cea mai ridicata rata de participare din ultimii 40 de ani

Francezii au iesit la vot in numar foarte mare. Pana la ora 12. 00, prezenta la urne a fost de 19,26%. Potrivit statisticilor, este cea mai ridicata rata de participare din ultimii 40 de ani, informeaza Le.

Iurie Leanca: Voi pleda pentru o angajare mai puternica a UE in tot ce inseamna Moldova

Liderul Partidului Popular European PPEM) Iurie Leanca, candidat la europarlamentare din partea Partidului Pro Romania, sustine ca, daca va deveni europarlamentar, va insista ca UE sa nu ignore derapajele democratice din Moldova daca acestea vor avea loc, si va pleda pentru angajarea mult mai puternica a tot ce inseamna Republica Moldova in Uniunea Europeana.

Cea mai mare prezenta la vot din judetul Sibiu: 377% in statiunea Paltinis

Cea mai mare prezenta la vot din judetul Sibiu se inregistra duminica, la ora 17,30, la sectia nr. 105 din statiunea Paltinis, de 377 % pentru alegerile europarlamentare, potrivit Biroului Electoral Central,.

Renate Weber, despre participarea lui Verhofstadt la mitingul USR-PLUS: Spera ca Ciolos ii va deschide usa la Macron.E cea mai dispretuita persoana la Bruxelles

La Adevarul Live, Renate Weber, candidat ALDE la europarlamentare, a sustinut ca prezenta liderului ALDE european, Guy Verhofstadt, la Bucuresti, unde participa la mitingul USR-PLUS, ascunde un interes personal. E persoana cea mai dispretuita din Parlamentului European. A reusit sa jigneasca pe toata lumea, spune Renate Weber despre coleg sau de familie politica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )