Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orban, scos din minti de o poza cu Dragnea: Mi-ar fi fost rusine tot restul vietii sa port geaca rosie!

Antena3 Antena3,
Orban, scos din minti de o poza cu Dragnea: Mi-ar fi fost rusine tot restul vietii sa port geaca rosie!

Ludovic Orban a povestit, la tribuna Parlamentului, intr-un drept la replica la dezbaterile pe motiunea de cenzura, episodul schimbului de geci cu Liviu Dragnea, in campania electorala din 2009. continuă pe Antena3

Digisport: Singurul lucru pe care l-am vazut e ca esti cam obraznica! Atat! intrebarea care l-a scos din minti pe Gica Hagi. VIDEO

La conferinta de presa de dupa meci, Gica Hagi a fost rugat de o jurnalista sa comenteze incidentul, dupa care a urmat un dialog tensionat intre cei doi.

Orban, atac la parlamentarii PSD: Sunteti nascuti din pixul lui Dragnea

Premierul Ludovic Orban le-a spus, miercuri, in discursul sau de la motiunea de cenzura, parlamentarilor PSD ca sunt nascuti din pixul lui Dragnea si ca l-au slugarit trei ani pe acesta. Nu ma las judecat de voi, a mai spus prim-ministrul.

Tibi Useriu a depasit zona unde anul trecut a fost scos din Yukon Arctic din cauza degeraturilor

Sportivul Tibi Useriu a anuntat ca a parcurs intr-o singura zi 100 de kilometri la Yukon Arctic, competitia de la Cercul Polar, la temperaturi sub -20 de grade, si a depasit zona unde anul trecut a fost scos din cursa din cauza degeraturilor. Atletul acuza, insa, dureri de stomac.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )