Libnet.ro
UNICEF

06:45

Tibi Useriu a depasit zona unde anul trecut a fost scos din Yukon Arctic din cauza degeraturilor

Hotnews Hotnews,
 Tibi Useriu a depasit zona unde anul trecut a fost scos din Yukon Arctic din cauza degeraturilor

Sportivul Tibi Useriu a anuntat ca a parcurs intr-o singura zi 100 de kilometri la Yukon Arctic, competitia de la Cercul Polar, la temperaturi sub -20 de grade, si a depasit zona unde anul trecut a fost scos din cursa din cauza degeraturilor. Atletul acuza, insa, dureri de stomac. continuă pe Hotnews

Tibi Useriu pleaca iar in Yukon Arctic Ultra, cea mai dura cursa din lume. Anul trecut a fost salvat cu elicopterul: Am o treaba de rezolvat. De incheiat o afacere

De trei castigator al celebrei curse 6633 Arctic Ultra, romanul Tiberiu Useriu va concura pentru a doua oara consecutiv la Ultramaratonul Yukon Arctic. Useriu ia startul joi, 30 ianuarie, de la ora 20.

Rares Bogdan mobilizeaza alesii PNL: Anul trecut a fost usor. Adevaratele batalii acum vin

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a vorbit, duminica, la Consiliul National al PNL, despre activitatea europarlamentarilor partidului, referindu-se si la victoria Laurei Codruta Kovesi, care nu ar fi putut sa aiba loc fara europarlamentarii liberali si fara sprijinul presedintelui Klaus Iohannis. Acesta le-a transmis celor peste o mie de alesi liberali ca adevaratele batalii acum vin.

Tibi Useriu va concura din nou la Arctic Ultra: Sunt aproape de start, dar cu gandul la finis

Sportivul Tibi Useriu ia startul, joi, la Yukon Arctic Ultra, o cursa de alergare in conditii extreme de la Cercul Polar, dupa ce anul trecut a esuat din cauza degeraturilor. Am venit aici la Yukon Arctic din nou. Sunt aproape de start, dar cu gandul la finis, scrie sportivul pe Facebook.

VIDEO Probleme grave pentru Tibi Useriu la Yukon Arctic Ultra: Efectiv nu mai pot sa mananc nimic

Bistriteanul Tibi Useriu are probleme in a treia zi a celui mai dur ultramaraton din lume - Yukon Arctic Ultra. Sportivul a telefonat acasa si a anuntat ca are mari probleme cu stomacul: efectiv nu mai pot sa mananc nimica. Tibi este pe locul II, cu circa 3 ore in urma unui concurent din Elvetia.

Autoritatile chineze recunosc criza acuta de echipamente medicale in zona unde a izbucnit focarul de coronavirus

Provincia chineza Hubei se confrunta cu o criza acuta de echipamente medicale in zona unde a izbucnit focarul de coronavirus, in contextul in care numarul total al deceselor a ajuns la 170. Guvernatorul.

Peste 9.500 de interventii la situatii de urgenta, gestionate de ISU Ialomita anul trecut

In anul 2019, subunitatile ISU Ialomita au desfasurat un numar de 9. 547 de interventii in medie 25,28 pe zi), din care 7. 867 au reprezentat interventii SMURD si 1. 680 au fost interventii pentru situatii de urgenta.

Cosmin, tanarul care anul trecut si-a incendiat fosta iubita si a lasat-o sa arda de vie in propria casa, a fost condamnat la 24 de ani de inchisoare

Cosmin Dan, tanarul de 21 de ani judecat pentru uciderea fostei iubite prin incendiere, a fost condamnat joi de magistratii Tribunalului Buzau la o pedeapsa de 24 de ani de inchisoare pentru infractiunea de omor deosebit de grav prin cruzimi.

Coronavirusul din China - Lipsa grava de echipamente medicale in zona unde a izbucnit focarul

Provincia chineza Hubei, unde a izbucnit focarul de pneumonie provocat de noul tip de coronavirus soldat cu cel putin 170 de morti, se confrunta cu o grava lipsa de materiale medicale pentru a face fata acestei boli, a declarat guvernatorul sau, Wang Xiaodong, citat joi de EFE.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )