Libnet.ro
UNICEF

16:15

Orban o someaza pe Dancila sa retraga candidatul pentru functia de comisar european: inca poate fi evitata rusinea

Adevărul Adevărul,
Orban o someaza pe Dancila sa retraga candidatul pentru functia de comisar european: inca poate fi evitata rusinea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere premierului Viorica Dancila sa retraga candidatul pentu functia de comisar european, intrucat nu are sanse sa treaca de votul comisiei de spcialitate. Suntem in ceasul al 12-lea, inca poate fi evitata rusinea ca un candidat roman pentru functia de comisar european sa fie respins de Parlamentul European, afirma Orban. continuă pe Adevărul

Orban o someaza pe Dancila sa retraga candidatul pentru functia de comisar european

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere premierului Viorica Dancila sa retraga candidatul pentu functia de comisar european, intrucat nu are sanse sa treaca de votul comisiei de spcialitate.

Dancila: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Am incredere in experienta ei

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Resita, ca o sustine pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european si da asigurari ca nu are niciun gand sa intre in competitie. Am sustinut-o din prima clipa doar eu am propus-o pentru aceasta functie. Am incredere in ea, a declarat Dancila intr-o conferinta de presa.

VIORICA DANCILA: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat vineri ca o sustine in continuare pe Rovana Plumb pentru ocuparea functiei de comisar european si a infirmat informatiile potrivit carora isi pregateste pentru sine ocuparea unui astfel de portofoliu in cadrul Comisiei Europene, subliniind ca este candidat la alegerile prezidentiale din tara noasra.

Partidele arabe din Israel il sprijina pe Benny Gantz pentru functia de premier

Lista Unita, organizatia care reuneste cele patru mari formatiuni politice arabe din Israel, si-a anuntat duminica optiunea de a-l sustine pe Benny Gantz pentru ocuparea functiei de prim-ministru, in detrimentul actualului premier, Benjamin Netanyahu, scrie Mediafax, citand DPA.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )