Libnet.ro
UNICEF

01:05

Partidele arabe din Israel il sprijina pe Benny Gantz pentru functia de premier

Hotnews Hotnews,
 Partidele arabe din Israel il sprijina pe Benny Gantz pentru functia de premier

Lista Unita, organizatia care reuneste cele patru mari formatiuni politice arabe din Israel, si-a anuntat duminica optiunea de a-l sustine pe Benny Gantz pentru ocuparea functiei de prim-ministru, in detrimentul actualului premier, Benjamin Netanyahu, scrie Mediafax, citand DPA. continuă pe Hotnews

Partidele arabe din Israel il sprijina pe Gantz pentru functia de premier. Netanyahu, tot mai departe de un nou mandat

Partidele politice arabe din Israel au incalcat o veche traditie politica si il sprijina pe Benny Gantz pentru functia de sef al guvernului. Liderii politici arabi au declarat ca doresc sa previna formarea unui nou cabinet condus de Benjamin Netanyahu, relateaza presa internationala.

Partidele arabe din Israel il sustin pe candidatul Opozitiei, desi traditional nu se implicau in formarea guvernului: Vrem sa punem capat erei Benjamin Netanyahu

Alianta partidelor arabe din Israel au anuntat, duminica, ca il vor sprijini pe Benny Gantz, liderul partidului centrist Alb Albastru, pentru functia de premier, desi traditional acestea nu sustin niciun.

Islanda, amendata pentru afisarea esarfelor in culorile palestiniene la Eurovisionul 2019 din Israel

Islanda a fost amendata de organizatorii Eurovision dupa ce trupa care a reprezentat-o, Hatari, a afisat esarfe in culorile steagului palestinian la editia de anul acesta a competitiei, organizata la Tel Aviv, in Israel, potrivit timesofisrael. com, citat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )