Libnet.ro
UNICEF

10:00

Orban spune ca alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie

Adevărul Adevărul,
Orban spune ca alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie

Primul ministru Ludovic Orban sustine ca alegerile locale ar putea fi organizate in luna septembrie, daca un prim val al epidemiei se va stinge la inceputul lunii iulie. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Cred ca am putea avea alegerile locale in septembrie. Parlamentarele ar trebui sa fie pe 6 decembrie. Daca asiguram votul prin corespondenta si in tara sau cel electronic, putem asigura o prezenta la vot semnificativa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, pentru B1 TV, ca alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie. Totul, insa, depinde de modul in care va evolua epidemia de coronavirus. Prim-ministrul sustine ca, potri.

Ludovic Orban, anunt despre alegerile locale si parlamentare: Trebuie organizate cat mai repede

Ludovic Orban a anuntat ca alegerile locale nu vor fi amanate pentru anul viitor si daca vom scapa de epidemie la inceputul lunii iulie, atunci alegerile vor putea avea loc in septembrie.

Tariceanu, scenariu halucinant: Guvernul vrea sa-i sperie pe varstnici pentru a nu vota la alegerile locale. E tocmai electoratul PSD si ALDE

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu sustine ca intreaga retorica a Guvernului Orban pe tema persoanelor de peste 65 de ani vizeaza, de fapt, alegerile locale. Tariceanu sustine ca Iohannis si Orban le vor recomanda persoanelor in varsta sa nu iasa din case cu scopul de a dinamita scorul celor de la PSD si ALDE, care se bazeaza pe electoratul in varsta.

Proiect: PMP vrea vot electronic sau prin corespondenta pentru alegerile locale

Mai multi parlamentari ai PMP au depus un proiect de lege prin care vor ca urmatoarele alegeri locale sa nu mai aiba loc prin vot in sectii, ci votul sa fie prin corespondena sau electronic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )