Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban, anunt despre alegerile locale si parlamentare: Trebuie organizate cat mai repede

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt despre alegerile locale si parlamentare: Trebuie organizate cat mai repede

Ludovic Orban a anuntat ca alegerile locale nu vor fi amanate pentru anul viitor si daca vom scapa de epidemie la inceputul lunii iulie, atunci alegerile vor putea avea loc in septembrie. continuă pe Antena3

Orban spune ca alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie

Primul ministru Ludovic Orban sustine ca alegerile locale ar putea fi organizate in luna septembrie, daca un prim val al epidemiei se va stinge la inceputul lunii iulie.

Ludovic Orban: Cred ca am putea avea alegerile locale in septembrie. Parlamentarele ar trebui sa fie pe 6 decembrie. Daca asiguram votul prin corespondenta si in tara sau cel electronic, putem asigura o prezenta la vot semnificativa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, pentru B1 TV, ca alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie. Totul, insa, depinde de modul in care va evolua epidemia de coronavirus. Prim-ministrul sustine ca, potri.

Ludovic Orban: Nu am luat niciodata in calcul inghetarea anului scolar Nu suntem inca la varful epidemiei de coronavirus Despre Adrian Streinu Cercel: Pare ca nu intelege deloc societatea

Ludovic Orban a declarat ca Romania nu a atins inca varful epidemiei de coronavirus, prin urmare masurile de preventie trebuie respectate in continuare. Totusi, nu se asteapta la o crestere importanta a.

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Premierul Ludovic Orban a criticat joi foarte dur programul Vacanta Mare al doctorului Adrian Streinu-Cercel. Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut . )E o nebunie, nici nu trebuia luat in serios, a spus Orban. intrebat de masurile care vor fi luate in legatura cu Streinu-Cercel, premierul a afirmat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru va avea ce sa va spuna pe tema asta.

Ludovic Orban cere monitorizarea achizitiilor facute de spitale: Nu putem accepta sa se cumpere de la firme de casa, iar stocurile noastre sa stea degeaba Despre demiterea lui Cercel: Cam tarziu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a salutat decizia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de a-l demite pe profesorul Adrian Streinu Cercel de la sefia Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din cadrul ministerului. Pe de.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, vizita de lucru la Institutul Cantacuzino: Exista o capacitate de 500 de teste pe zi care poate fi crescuta in functie de necesitati (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa vizita de lucru efectuata la Institutul Cantacuziono, ca exista o capacitate a laboratorului de 500 de teste pe zi, care poate fi crescuta, pana la 1. 000, in functie de.

Ludovic Orban, in vizita de lucru la Institutul Cantacuzino: Aici se fac 500 de teste COVID-19 pe zi. Pretul mastilor chirurgicale ar putea fi plafonat

Premierul Ludovic Orban a vizitat astazi Institutul Cantacuzino. Din delegatie au mai facut parte ministrul Apararii, Nicolae Ciuca si cel al Sanatatii, Nicolae Tataru. Premierul a vorbit, intre altele despre cresterea capacitatii de testare.

Ludovic Orban, despre propunerile lui Streinu-Cercel: Un act iresponsabil, nu intelege respectul fata de drepturi fundamentale

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti seara, intr-un interviu televizat, ca nu a existat nici cea mai mica intentie de impunere a unor restrictii suplimentare pentru persoanele peste 65 de ani si a calificat proiectul Institutului Matei-Bals, care prevedea inclusiv separarea batranilor de familii, drept un act iresponsabil.

VIDEO Ludovic Orban cere accelerarea investitiilor in orice domeniu: Investitii, investitii, investitii

Premierul Ludovic Orban a spus joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca orice credit angajat de autoritatile locale nu poate fi folosit decat pentru investitii. Orban a precizat ca in orice domeniu de activitate, indiferent ca este energie, infrastructura de transport, comunicatii, mediu, vor trebui accelerate toate procedurile, astfel incat sa se treaca la faza de executie pentru toate investitiile publice in derulare. Orban a cerut si ministerelor sa accelereze investitiile.

Tariceanu, scenariu halucinant: Guvernul vrea sa-i sperie pe varstnici pentru a nu vota la alegerile locale. E tocmai electoratul PSD si ALDE

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu sustine ca intreaga retorica a Guvernului Orban pe tema persoanelor de peste 65 de ani vizeaza, de fapt, alegerile locale. Tariceanu sustine ca Iohannis si Orban le vor recomanda persoanelor in varsta sa nu iasa din case cu scopul de a dinamita scorul celor de la PSD si ALDE, care se bazeaza pe electoratul in varsta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )