Libnet.ro
UNICEF

11:30

Orban spune ca lista pentru alegerile europarlamentare nu este decisa, astfel ca nu pot fi nemultumiri atat timp cat nu a fost stabilita

Adevărul Adevărul,
Orban spune ca lista pentru alegerile europarlamentare nu este decisa, astfel ca nu pot fi nemultumiri atat timp cat nu a fost stabilita

Presedintele PNL Ludovic Orban spune ca lista partidului pentru alegerile europarlamentare va fi stabilita in jurul datei de 15 februarie si ca nu pot exista nemultumiri in cadrul formatiunii atat timp cat lista nu este decisa. El a refuzat sa spuna daca pe aceasta lista se va regasi Crin Antonescu. continuă pe Adevărul

UDMR si-a stabilit candidatii pentru alegerile europarlamentare

UDMR si-a stabilit candidatii pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, urmand ca ordinea pe lista sa fie aprobata de Consiliul Permanent al Uniunii CRU), la inceputul lunii martie.

Miscare soc pe scena politica. USR a decis alianta Alianta 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare

USR a votat, sambata, intr-o sedinta a Comitetului Politic care s-a desfasurat pe parcursul intregii zile, decizia unei liste comune la alegerile europarlamentare, iar alianta se numeste Alianta 2020.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate exista nicio nemultumire cu privire la lista pentru europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Cluj, ca lista de candidati pentru alegerile europarlamentare va fi stabilita in jurul datei de 15 februarie in Biroul Politic National, iar pana atunci nu pot exista nemultumiri cu privire la aceasta lista.

Gorghiu: Orice fost presedinte al PNL ar trebui sa se regaseasca pe lista pentru europarlamentare

Senatorul liberal Alina Gorghiu a afirmat miercuri ca toti fostii presedinti ai PNL ar trebui sa se regaseasca, pe un loc eligibil, pe lista cu candidatii pentru alegerile europarlamentare. Declaratia vine in contextul in care atat Gorghiu, cat si Crin Antonescu si Vasile Blaga s-au inscris in cursa interna pentru a candida la europarlamentare. Din informatiile HotNews. ro, cel mai probabil singurul care va ajunge pe lista pe un loc eligibile este Vasile Blaga.

Alina Gorghiu: Toti fostii presedinti ai PNL ar trebui sa se regaseasca pe lista pentru europarlamentare. Este Vasile Blaga la care ma gandeam, e Crin Antonescu

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca toti fostii presedinti ai PNL ar trebui sa se regaseasca pe lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare, anuntandu-si si sustinerea pentru.

Cine sunt candidatii UDMR la alegerile europarlamentare

UDMR si-a stabilit candidatii pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, urmand ca ordinea pe lista sa fie aprobata de Consiliul Permanent al Uniunii CRU), la inceputul lunii martie.

ALINA GORGHIU, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: PNL isi poate asuma un scor de 30%

Senatorul PNL de Timis, Alina Gorghiu, a declarat ieri ca rezultatele recentului sondaj al PNL privind alegerile europarlamentare arata ca partidul pe care il reprezinta isi poate asuma un scor de 30% in alegerile europarlamentare si ca isi doreste o lista a candidatilor pentru aceste alegeri pe care sa o voteze din tot sufletul.

Brexit: Marea Britanie va trebui sa participe la alegerile europarlamentare daca data Brexitului va fi prelungita, considera Parlamentul European

Chiar daca data efectiva a Brexitului, stabilita in prezent pentru 29 martie 2019, va fi extinsa, Regatul Unit tot va trebui sa participe la alegerile europarlamentare, in caz contrar alegatorii britanici ar putea pretinde ca nu li s-a respectat dreptul la vot, a declarat sambata o purtatoare de cuvant a Parlamentului European, citata de agentia DPA, scrie Agerpres.

Nicolae Robu cere vot secret pentru candidatii PNL la alegerile europarlamentare

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, cere desecretizarea listei cu 49 de nume ale liberalilor ce doresc sa candideze la alegerile europarlamentare, iar varianta finala sa fie supusa votului secret in Colegiile Directoare Judetene ale partidului, anunta Mediafax.

SONDAJ: Care sunt PRINCIPALELE candidate la alegerile europarlamentare si ce om politic i-ar putea face concurenta lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale

PNL, PSD, Pro Romania si PMP ar fi partidele care ar avea cele mai bune patru rezultate la alegerile europarlamentare, se arata in datele unui sondaj realizat in perioada 12-20 ianuarie de catre Biroul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )