Libnet.ro
UNICEF

07:15

Orban spune ca Rafila si Cercel vor fi huliti pentru ca au decis sa candideze din partea PSD

România Liberă România Liberă,
Orban spune ca Rafila si Cercel vor fi huliti pentru ca au decis sa candideze din partea PSD

Premierul Ludovic Orban considera ca Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel vor fi huliti pentr. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, despre Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel: Vor fi torpilati! Nu mai au nicio credibilitate

Ludovic Orban i-a atacat in termeni duri pe prof. dr. Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, dupa ce acestia s-au inscris in PSD si au anuntat ca vor candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Ludovic Orban, despre Rafila si Streinu Cercel: Sa te duci sa-ti depui candidatura la PSD mi se pare un fel de abandon. Amandoi au devenit PSD-isti, nu mai au niciun fel de credibilitate (VIDEO)

PremierulLudovic Orbansi-a exprimat parerea si despre candidaturile lui Alexandru Rafila si Streinu Cercel din partea PSD la alegerile parlamentare,duminica seara, pentru B1 TV. Deci au fost.

Ludovic Orban spune ca serviciile medicilor de familie implicati in criza COVID se pot deconta

Premierul Ludovic Orban a lasat sa se inteleaga, joi seara, la Digi24, ca medicii de familie - spre care autoritatile isi indreapta atentia pentru a ajuta in criza COVID, odata cu agravarea epidemiei - ar putea fi platiti suplimentar pentru serviciile pe care le desfasoara. in plus, ei ar putea fi implicati si in anchetele epidemiologice, a sugerat premierul, conform Digi24.

Alexander Zverev si Felix Auger-Aliassime se vor duela pentru titlul de la Koln

Alexander Zverev si Felix Auger-Aliassime se vor intalni in finala turneului ATP de la Koln, dupa ce au trecut in semifinale de Alejandro Davidovich Fokina, respectiv Roberto Bautista.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2385 seconds )