Libnet.ro
UNICEF

12:30

Orban spune ca Romania are locuri in spitale pentru marii arsi

România Liberă România Liberă,
Orban spune ca Romania are locuri in spitale pentru marii arsi

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in spitalele din Romania exista locuri pentru pacientii care s. continuă pe România Liberă

Colegiul Medicilor din Romania: Nu avem destule paturi pentru marii arsi, muncim in spitale vechi

In contextul incendiului masiv care a avut loc in sectia de ATI, a Spitalului de urgenta Piatra Neamt, Colegiul Medicilor din Romania trage un semnal de alama cu privire la lipsa dotarilor din spitalele din Romania.

NICOLAE HAVRILET, MEEMA: Romania are un potential de peste 70.000 de MW in Marea Neagra

Romgaz si Petrom vor sa produca hidrogen intr-un parc eolian din Dobrogea, mai spune Havrilet Romania are un potential eolian de aproximativ 72. 000 de MW doar in apele costiere de la Marea Neagra, a declarat, ieri, Nicolae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri MEEMA), in cadrul Forumului Virtual de Energie Verde organizat de Autobest. Acesta a precizat ca estimarea este realizata de catre specialistii de la Banca Mondiala.

ARAFAT: Ministerul Sanatatii intentioneaza sa deschida si alte spitale pentru pacientii cu COVID-19

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat, astazi, la Alba Iulia, ca Ministerul Sanatatii ar intentiona sa transforme si alte spitale in unitati pentru pacienti cu COVID-19, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )