Libnet.ro
UNICEF

20:15

Violeta Alexandru, despre situatia muncitorilor din Sri Lanka: Niciunul nu a dorit sa se intoarca acasa

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru, despre situatia muncitorilor din Sri Lanka: Niciunul nu a dorit sa se intoarca acasa

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a spus ca niciunul dintre cei 36 de muncitori din Sri Lanka nu doreste sa revina acasa. De asemenea, ministrul a mai spus ca au fost descoperite nereguli in urma verificarilor, una dintre ele fiind faptul ca DSP nu le-a explicat in ce conditii pot fi carantinati. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii sustine ca muncitorii din Sri Lanka nu au dorit sa se intoarca acasa

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit luni despre cazul muncitorilor din Sri Lanka concediati de o fabrica de confectii din Botosani si abandonati pe Aeroportul Otopeni. MInistrul spune ca niciunul dintre cei 36 de muncitori nu au dorit sa paraseasca tara. Niciunul nu a dorit sa se intoarca in Sri Lanka si mi-au cerut sa ii sprijin prin gasirea altor solutii. Sunt dispusi sa se imparta in grupe mai mici. Nu doresc sa se intoarca la firma la care au lucrat. 36 de muncitori din Sri Lanka concediati de o fabrica de confectii din Botosani, abandonati pe Aeroportul Otopeni.

36 de muncitori din Sri Lanka concediati de o fabrica de confectii din Botosani, abandonati pe Aeroportul Otopeni -UPDATE

Zeci de muncitori din Sri Lanka au fost abandonati pe Aeroportul Otopeni. Ei au lucrat la o fabrica de confectii din Botosani, s-au aflat in carantina dupa ce unul dintre ei a fost confirmat cu COVID-19, apoi autoritatile au decis repatrierea lor. Ajunsi pe aeroport cu autocare puse la dispozitie de Prefectura, ei au aflat ca nu au cu ce sa plece pentru ca nu exista niciun zbor catre Sri Lanka. Mai mult, aeroportul din Colombo este inchis pentru zborurile comerciale, scrie Libertatea.

Zeci de muncitori din Sri Lanka, care lucrau in Botosani, abandonati pe aeroportul Otopeni

Zeci de muncitori din Sri Lanka, care au lucrat la o fabrica de confectii din municipiul Botosani si care s-au aflat in carantina institutionalizata, vor fi repatriati, a anuntat, duminica, Centrul Judetean de Comunicare coordonat de Institutia prefectului.

Cosmar pentru muncitorii srilankezi din Botosani. in aeroport, fara avion, apa sau mancare

36 de muncitori din Sri Lanka, angajati la o fabrica din Botosani, au ajuns pe aeroportul Otopeni, chiar daca nu aveau niciun avion planificat.

Violeta Alexandru, solutii pentru cei 36 srilankezi: Trebuie sa avem grija de toti cei care au nevoie de ajutor

Violeta Alexandru a venit cu o prima reactie in cazul celor 36 de srilankezi care au fost chinuiti de un angajator din Botosani. Ministrul Muncii spune ca muncitorii straini au primit o noapte de cazare pentru a se odihni in liniste.

Un sfert din angajatii cu forme legale sunt in somaj tehnic. Violeta Alexandru: S-au platit deja 2 miliarde de lei VIDEO

Coronacriza a dus la trimiterea in somaj tehnic a circa un sfert din totalul fortei de munca angajate cu forme legale in Romania, dupa cum reiese din datele prezentate vineri de ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru: Nu e adevarat ca angajatorii germani exploateaza romanii. Guvernul german a luat deja decizii pentru imbunatatirea conditiilor de lucru PSD nu stie decat sa faca scandal (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a prezentat vineri, intr-o declaratie de presa, rezultatele vizitei sale la fermele si abatoarele din Germania in care lucreaza romani. Aceasta a afirmat ca nu poate spune.

Cum au schimbat protestele sezonierilor romani legislatia din Germania. Violeta Alexandru: Nu toti romanii sunt tratati rau

Protestele sezonierilor romani din Germania si discutiile purtate de oficialii dintre cele doua tari au dus la modificari ale legislatiei muncii, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizand insa ca majoritatea romanilor muncesc in conditii bune in Germania.

Dan Petrescu despre situatia din prezent: Cea mai ciudata perioada din viata oricarui om

Antrenorul Dan Petrescu a vorbit intr-un interviu despre perioada ultimelor doua luni pe fondul pandemiei de coronavirus.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, despre seceta catastrofala din Romania: N-a mai fost de 50-60 de ani asa cum este acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 50-60 de ani. in acest context, ministrul Adrian Oros a precizat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3337 seconds )