Libnet.ro
UNICEF

23:01

Orban: Suntem departe de o decizie privind carantinarea totala

Hotnews Hotnews,
 Orban: Suntem departe de o decizie privind carantinarea totala

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca Romania este departe de a lua o decizie in privinta carantinarii totale, obiectivul fiind stoparea numarului de cazuri. continuă pe Hotnews

Orban, despre o decizie privind carantinarea totala

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este departe de a lua o decizie privind carantinar.

Ludovic Orban: Se vorbeste despre carantinarea totala. Suntem departe de o astfel de decizie. Suntem intr-o permanenta evaluare a unor posibile masuri pe care le putem lua (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Romania este departe de impunerea unei carantinari totale pentru a limita raspandirea numarului de infectari cu coronavirus. Seful Guvernului a declarat ca.

6 luni de la prima donare de plasma de la un pacient vindecat de COVID-19 in Romania. 2.500 de romani au donat de atunci plasma convalescenta, dar suntem departe de cifrele din UE

500 de romani vindecati de COVID-19 au donat plasma care poate ajuta la vindecarea pacientilor infectati cu coronavirus in cele 6 luni scurse de la prima donare in Romania, dar suntem in continuare departe de cifrele din tarile europene, arata un raport publicat de Besmax Pharma Distribution SRL, compania farma care a donat statului roman toate cele 18 echipamente de recoltare de plasma disponibile in acest moment in centrele de transfuzie sanguina din Romania. in cele sase luni de cand se colecteaza plasma convalescenta, Romania a colectat doar 2,35 de doze la fiecare 100 de pacienti infectati cu noul coronavirus. Uniunea Europeana raporteaza o medie de 12 doze de plasma la fiecare 100 de pacienti infectati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )