Libnet.ro
UNICEF

19:31

Orban, despre o decizie privind carantinarea totala

România Liberă România Liberă,
Orban, despre o decizie privind carantinarea totala

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este departe de a lua o decizie privind carantinar. continuă pe România Liberă

Orban: Suntem departe de o decizie privind carantinarea totala

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca Romania este departe de a lua o decizie in privinta carantinarii totale, obiectivul fiind stoparea numarului de cazuri.

Ludovic Orban: Se vorbeste despre carantinarea totala. Suntem departe de o astfel de decizie. Suntem intr-o permanenta evaluare a unor posibile masuri pe care le putem lua (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Romania este departe de impunerea unei carantinari totale pentru a limita raspandirea numarului de infectari cu coronavirus. Seful Guvernului a declarat ca.

Ludovic Orban, despre USR: Nu au castigat nimic din mesajul asta coroziv prin care ne ataca pe noi de dimineata pana seara

Premierul Ludovic Orbaneste de parereca Uniunea Salvati Romania nu a castigat nimic din mesajul corozivcu care ataca liberalii de dimineata pana seara. Presedintele PNL se intreaba.

Orban despre Firea: Sa reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat in administratia Bucurestiului

Premierul Ludovic Orban a declarat referitor la declaratiile Gabrielei Firea ca PSD il cheama in Par.

Orban, despre USR: Nu au castigat nimic din mesajul coroziv prin care ne ataca de dimineata pana seara. Cum sa il ataci pe cel cu care vrei sa faci o intelegere?

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, crede ca Uniunea Salvati Romania nu a castigat nimic din mesajul corozivcu care ataca PNL de dimineata pana seara si se intreaba cum este posibil sa ataci partenerul cu care vrei sa faci o intelegere, considerand ca USR nu este credibil cu un astfel de mesaj. Orban se declara convins ca aceste lucruri se vor opri mai devreme sau mai tarziu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.5199 seconds )