Libnet.ro
UNICEF

16:00

Orban, sustinut de PNL pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Orban, sustinut de PNL pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Ludovic Orban a anuntat, intrebat daca liberalii au validat sa fie sustinut pentru preluarea sefiei Camerei Deputatilor in noul Legislativ, ca acest lucru a fost firesc si ca face parte din mandatul acordat de echipa de negociere a PNL cu celelalte partide in vederea formarii noului Guvern. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban va primi recompensa pentru demisie sefia Camerei Deputatilor - surse

Liderul PNL, Ludovic Orban, ar putea primi functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a demisionat de la sefia Guvernului, au declarat pentru HotNews. ro din partid. Functia i-a fost propusa de presedintele Klaus Iohannis, in discutiile de luni de la Cotroceni.

Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de prim-ministru

Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de prim-ministru, a decis, miercuri seara, Biroul Politic National al PNL.

Florin Citu, propunerea PNL pentru functia de premier O singura abtinere la vot in conducerea PNL UPDATE

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost votat de conducerea PNL, cu o singura abtinere, pentru a fi propunerea partidului pentru functia de prim-ministru. Presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu aceasta varianta.

Cine este Siegfried Muresan, posibila propunere a PNL pentru functia de premier al Romaniei

Siegfried Muresan ar fi noua propunere de premier al Romaniei, dupa demisia lui Ludovic Orban. Cine este, de fapt, varianta-surpriza a celor de la PNL? Siegfried Muresan este europarlamentar, de profesie.

Cine este Siegfried Muresan, posibila propunere a PNL pentru functia de premier al Romaniei

Siegfried Muresan ar fi noua propunere de premier al Romaniei, dupa demisia lui Ludovic Orban. Cine este, de fapt, varianta-surpriza a celor de la PNL? Siegfried Muresan este europarlamentar, de profesie.

Orban: Propunerea PNL pentru functia de prim-ministru este Florin Citu A fost ideea presedintelui ca fiecare sa scrie propunerea de premier si amandoi am scris acelasi lucru

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat oficial miercuri seara ca ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea PNL pentru postul de premier, decizia fiind luata in Biroul Politic National al PNL, cu o singura abtinere. Orban a facut anuntul la finalul sedintei PNL, el venind insotit de Florin Citu. intrebat daca presedintele Klaus Iohannis a acceptat aceasta propunere, Orban a sustinut ca, la ideea lui Iohannis, si el, si seful statului au scris separat, fara sa vada, propunerea de premier si au scris acelasi nume. Catalin Drula: Am luat act de propunerea PNL Citu-premier Noi mergem la Cotroceni cu varianta Ciolos prim-ministru Pana acum nu am discutat cu PNL nici formal, nici informalKelemen Hunor, dupa propunerea lui Forin Citu pentru functia de premier: Noi l-am fi votat pe domnul Citu si in martie, dar s-a retras atunciMarcel Ciolacu: Sa il propui premier pe groparul economiei romanesti este o mare bataie de joc Este momentul ca romanii sa se revolte .

UPDATE Ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea de premier a PNL Ludovic Orban, sustinut pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

04 Ludovic Orban a anuntat oficial propunerea lui Florin Citu in functia de premier al Romaniei, din partea PNL Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea Partidului National Liberal.

Surse: Ce functie ar putea primi Ludovic Orban dupa ce pleaca de la Palatul Victoria

Presedintele PNL, Ludovic Orban, incearca sa obtina sustinerea partidului pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a demisionat de la sefia Guvernului, sustin surse din partid, potrivit Antena3.

UDMR a cerut de la PNL sefia Camerei Deputatilor - surse

UDMR a cerut celor de la Partidul National Liberal sefia Camerei Deputatilor pentru Kelemen Hunor. Asta complica mult lucrurile, in conditiile in care scaunul de presedinte al Camerei Deputatilor este ravnit, de asemenea, de Ludovic Orban si Dan Barna.

PNL a decis: Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor

Partidul National Liberal a votat, miercuri, in Biroul Politic National, ca presedintia Camerei Deputatilor sa ii revina lui Ludovic Orban. Senatorul PNL Alina Gorghiu, a afirmat, miercuri seara, ca acest lucru este unul firesc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )