Libnet.ro
UNICEF

10:15

PNL a decis: Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
PNL a decis: Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor

Partidul National Liberal a votat, miercuri, in Biroul Politic National, ca presedintia Camerei Deputatilor sa ii revina lui Ludovic Orban. Senatorul PNL Alina Gorghiu, a afirmat, miercuri seara, ca acest lucru este unul firesc. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu: Propunerea de premier a PNL este Ludovic Orban

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, ca PNL il are, fara echivoc, drept propunere .

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar desemnat dupa demisia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat caisi depune mandatul de prim-ministru, luni seara. Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnatpremier interimarde presedintele Romaniei,.

Ludovic Orban isi depune mandatul de prim-ministru: Guvernul, dupa demisia mea, va fi condus de un membru al cabinetului care va fi desemnat de Presedintele Romaniei

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca isi depune mandatul de prim-ministru. Dupa demisia sa, Guvernul va fi condus de un membru al cabinetului care va fi desemnat de Presedintele.

Ludovic Orban isi da demisia din functia de prim-ministru al Romaniei

Ludovic Orban, presedintele PNL, isi da demisia din functia de prim-ministru al Romaniei. Potrivit unor surse Antena 3, Ludovic Orban isi depune mandatul, iar vicepremierul Raluca Turcan urmeaza sa devina premier interimar.

Ludovic Orban: Sper ca intr-un timp cat mai scurt sa se poata ajunge la prezentarea unei formule de guvernare si a unui program de guvernare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a explicat ca primul si cel mai important lucru este sa avem aproximativ o imagine cat mai aproape de rezultatul final, care sa ne permita sa facem calculele.

Ludovic Orban, lovit de previziunile Patriarhului Daniel: Dumnezeu nu se lasa batjocorit

In urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020, Ludovic Orban, in frunte cu Partidul National Liberal, a obtinut mai putine voturi decat opozitia, astfel ca, nu dupa mult timp, acesta a fost nevoit sa-si anunte demisia. intamplator sau nu, evenimentul a avut loc la doar 50 de zile distanta dupa ce Patriarhul Daniel i-a prevestit .

UDMR a cerut de la PNL sefia Camerei Deputatilor - surse

UDMR a cerut celor de la Partidul National Liberal sefia Camerei Deputatilor pentru Kelemen Hunor. Asta complica mult lucrurile, in conditiile in care scaunul de presedinte al Camerei Deputatilor este ravnit, de asemenea, de Ludovic Orban si Dan Barna.

Ludovic Orban va primi recompensa pentru demisie sefia Camerei Deputatilor - surse

Liderul PNL, Ludovic Orban, ar putea primi functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a demisionat de la sefia Guvernului, au declarat pentru HotNews. ro din partid. Functia i-a fost propusa de presedintele Klaus Iohannis, in discutiile de luni de la Cotroceni.

Orban, sustinut de PNL pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Ludovic Orban a anuntat, intrebat daca liberalii au validat sa fie sustinut pentru preluarea sefiei Camerei Deputatilor in noul Legislativ, ca acest lucru a fost firesc si ca face parte din mandatul acordat de echipa de negociere a PNL cu celelalte partide in vederea formarii noului Guvern.

Surse: Ce functie ar putea primi Ludovic Orban dupa ce pleaca de la Palatul Victoria

Presedintele PNL, Ludovic Orban, incearca sa obtina sustinerea partidului pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a demisionat de la sefia Guvernului, sustin surse din partid, potrivit Antena3.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )