Libnet.ro
UNICEF

13:45

Orban: Trimitem la Monitorul Oficial toate ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de guvern

Hotnews Hotnews,
 Orban: Trimitem la Monitorul Oficial toate ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de guvern

Ludovic Orban a declarat, luni, ca vor fi trimise la Monitorul Oficial, toate ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de guvern. PNL vs. PSD si Pro Romania, faza pe ordonante de urgenta: Cum a mers Orban pe modelul Dancila, Ponta si Ciolos. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Trimitem la Monitorul Oficial toate ordonantele de urgenta adoptate

Premierul desemnatLudovic Orbana afirmat ca toate ordonantele de urgenta adoptate in sedintele de guvern vor fi trimise catreMonitorul Oficial.

Ludovic Orban: Trimitem la Monitorul Oficial toate ordonantele de urgenta adoptate

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va avea aceeasi componenta ca si pana acum, fiind foarte multumit de activitatea fiecarui ministru in parte.

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

Ce se va intampla cu ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de guvern, chiar inaintea demiterii Guvernului prin motiune de cenzura, vor fi trimise spre Monitorul Oficial si urmeaza sa fie publicate.

Orban, despre cele 25 de OUG-uri: Le-am adoptat in deplina capacitate de exercitiu. Vor fi publicate in Monitorul Oficial (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul interimar, a declarat ca toate cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate de Guvern marti seara, cu o zi inainte de trecerea motiunii de cenzura, vor fi publicate in Monitorul Oficial.

Alte doua ordonante de urgenta, din cele 25 adoptate de Guvernul Orban, au aparut in Monitorul Oficial

Trei din cele 25 de ordonante de urgenta adoptate marti de Cabinetul Orban au fost publicate pana in acest moment in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban, despre cele 25 de OUG adoptate in prag de motiune: Le trimitem pe toate la Monitorul Oficial Avocatul Poporului are dreptul constitutional sa sesizeze CCR, nu ma tem de nimic

Premierul interimar Ludovic Orban a subliniat ca toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate in noaptea premergatoare motiunii de cenzura vor fi trimise la Monitorul Oficial si vor intra in.

Conducerea PNL a aprobat in unanimitate lista neschimbata a ministrilor

ACTUALIZARE - Premierul Orban:PSD nu pot boicota solutiile care duc la alegeri anticipate. Vom continua discutiile cu formatiunile politice parlamentare in vederea alegerilor anticipate. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat:Trimitem la Monitorul Oficial toate ordonantele de urgenta ---- Liderii PNL, reuniti luni dimineata in sedinta Biroului Executiv BEX), au aprobat in unanimitate lista nechimbata a ministrilor si a programului de guvernare ajustat, pe care premierul desemnat, Ludovic Orban, le va trimite Parlamentului pentru a cere un nou vot de investitura.

Consiliul Legislativ opreste OUG-urile date de Guvernul Orban

Ludovic Orban, a declarat ca luni si marti vor fi transmise la Monitorul Oficial pentru a fi publicate toate ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de Guvern.

Orban a explicat continutul Ordonantelor de Urgenta: Am cumpanit fiecare OUG. Nu stiam ca o sa cada Guvernul, dar paza buna trece primejdia rea (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, a explicat, pentru B1 TV, ce contin o parte dintre cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate de Guvern marti, in ajunul trecerii motiunii de cenzura. Nu stiam ca o sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )