Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce se va intampla cu ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de guvern

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce se va intampla cu ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de guvern, chiar inaintea demiterii Guvernului prin motiune de cenzura, vor fi trimise spre Monitorul Oficial si urmeaza sa fie publicate. continuă pe Wall-Street Ro

Prima din cele 25 de ordonante adoptate in ultima sedinta a Guvernului Orban, publicata in Monitorul Oficial

Prima din cele 25 de ordonante adoptate in ultima sedinta a Guvernului Orban a fost publicata, joi seara, in Monitorul Oficial. Este vorba despre un act normativ privind statutul politistilor din penitenciare.

Avocatul Poporului anunta ca ar putea ataca la Curtea Constitutionala o parte din cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvern: Este o abatere grava de la norme

Avocatul Poporului isi rezerva dreptul de a ataca la Curtea Constitutionala ordonantele de urgenta adoptate de guvern in sedinta de marti, precizand ca aprobarea, intr-o singura sedinta, a 25 de ordonante reprezinta o grava abatere de la norme, iar Executivul s-a substituit practic Parlamentului.

LUDOVIC ORBAN: Toate ordonantele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Premierul demis, Ludovic Orban, raspunde acuzatiilor lui Victor Ponta privind avizele necesare adoptarii celor 25 de ordonante de urgenta din ultima sedinta de guvern afirmand ca toate actele normative respective vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial.

EXCLUSIV De ce intarzie publicarea in Monitorul oficial a celor 25 de Ordonante de urgenta adoptate de Guvern in sedinta maraton de marti

EXCLUSIV Cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvern in sedinta-maraton de marti inainte de motiunea de cenzura nu au aparut inca in Monitorul oficial, desi celelalte acte ale Guvernului sau ale .

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu cele 25 de ordonante de urgenta

Ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de guvern, chiar inaintea caderii Guvernului prin motiune de cenzura, urmeaza sa fie publicate in Monitorul Oficial, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Orban, dupa criticile privind adoptarea a 25 de OUG intr-o singura sedinta de Guvern: Romanii asteapta de la Guvern rezolvarea problemelor, nu de la Parlamentul dominat de PSD Nu au fost ordonante care sa scape puscariabilii din PSD

Premierul Ludovic Orban a reactionat la criticile privind adoptarea unui numar record de ordonante de urgenta - 25 - in sedinta de marti seara, el declarand ca romanii asteapta de la Guvern rezolvarea problemelor, nu de la Parlamentul dominat de PSD.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )